Yel: Çerkezköy ve Kapaklı'nın sorun ve taleplerini Cumhurbaşkanımıza ilettik

AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen kahvaltılı programda milletvekilleriyle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Tekirdağ'ın önemli sorun ve talepleri iletildi. Toplantıda Tekirdağ'Ä?

Tekirdağ 6.01.2022 18:06:00 0
Yel: Çerkezköy ve Kapaklı

Gerçekleştirilen toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti MKYK Üyesi, AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Çiğdem Koncagül ve milletvekilleri katıldı.

 

SORUN VE İHTİYAÇLARIMIZIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

 

Gerçekleşen toplantı ile ilgili konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel,  “Bütün milletvekili arkadaşlarımızın hepsi hem ülke siyaseti ile hem de kendi illeri ile ilgili sıkıntılarını dile getirdiler. Biz de hem ülke siyaseti ile ilgili hem de Tekirdağ’ımızın önemli sorun ve taleplerini bir dosya halinde Sayın Cumhurbaşkanımıza sunma fırsatını bulduk. Cumhurbaşkanımız ’da gerekli notları almıştır. Sorun ve ihtiyaçlarımızın her zaman takipçisi olacağız. Sn. Cumhurbaşkanımıza ilgi ve teveccühleri nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza sunulan dosyadaki taleplerimiz aşağıda sıralanmıştır: İlimize ve İlçelerimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

DOKTOR TALEBİMİZİ İLETTİK

 

Çerkezköy ve Kapaklı’nın sorunlarıyla alakalı sunulan dosya hakkında bilgi veren Yel, “ Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (30 Ünit ) projemizin yeniden yatırım programına alınması.  Çerkezköy Kızılpınar Aile Sağlığı Merkezi (8AHB) +112 ASHİ binasının yapımı,Kapaklı Karaağaç Aile Sağlık Merkezi+112 ASHİ binasının yapımı, Kapaklı 1442 ada 1 parselde bulunan Kapaklı Aile Sağlık Merkezi+112 ASHİ binasının yapımı, Çerkezköy Devlet Hastanesine Kadın Hastalıkları ve Doğum, göz hastalıkları, Çocuk ve Ergen Ruh sağlığı hastalıkları, nöroloji, beyin ve sinir cerrahisi, kulak burun boğaz hastalıkları, kardiyoloji, göğüs hastalıkları doktoru, Kapaklı Devlet Hastanesine kadın hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru talebinde bulunduk. Ayrıca Çerkezköy Devlet Hastanesi bünyesinde 2 beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 2 çocuk hastalıkları uzmanı, 2 kadın hastalıkları ve doğum uzmanına ihtiyaç bulunmaktadır. Çerkezköy Devlet Hastanesinde koroner yoğun bakım ünitesi, kahater laboratuvarı bulunmamaktadır. Anjio Ünitesi açılması için olur alınması ve Kapaklı Devlet Hastanesinin nüfus ve hasta yoğunluğu nedeniyle A2 rolüne yükseltilmesi talebinde bulunduk” dedi.

 

ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI’NIN OKUL İHTİYAÇLARINI DİLE GETİRDİK

 

Çerkezköy ve Kapaklı’nın eğitim sorunlarını da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ilettiklerini kaydeden Yel, “ Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yapımı, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde 24 derslikli ilkokul ve 24 derslikli ortaokul yapılması, meslek lisesi binası yapılması, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesine 32 derslikli 3 atölyeli bir lise yapılması, Kapaklı’ya Kapaklı Ortaokulunun tefrişat ihtiyacının giderilmesi, ilçeye temel eğitim yatırım programından bir ilkokul yapımı tahsisi, Mehmet Elfide Erdegül İlkokulunun güçlendirilmesi, Türk Metal Sendikasının ilçeye kazandıracağı Meslek Lisesi inşaatının hızlandırılması,  24 derslikli Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yapımı ve 24 derslik Karaağaç İlkokulunun yapımı ile Çerkezköy’e 15 bin seyirci kapasiteli stat yapılması talebini ilettik” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10