Çerkezköylü sanatseverler tiyatroya doyacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen ocak ayı etkinlikleri kapsamında ilk olarak 2. Bahar isimli tiyatro oyunu ardından Ömrümün Sonuna Kadar isimli tiyatro oyunu ve son olarak Bremen Mızıkacıları adlı m

Çerkezköy 6.01.2022 18:08:00 0
Çerkezköylü sanatseverler tiyatroya doyacak

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, tarafından düzenlenen etkinlikte ilk olarak 18 Ocak Salı günü saat 20.00’de Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek olan 2. Bahar adlı tiyatro oyunuyla başlayacak. Serkan Budak’ın uyarlayıp yönettiği ‘İkinci Bahar’ adlı tiyatro oyununda Cihat Tamer, Suzan Aksoy ve Kerem Poyraz Kayaalp sahne alacak.

 

2. BAHAR’IN KONUSU

 

2. Bahar’ın konusu, yalnızlığın, hastalıkların, mutsuzluğun gölgesinde süren bir hayat yaşayan Nihal Hanım ve Orhan Bey, hayatlarının ikinci baharını yaşayabilmek için bir fırsat yakalamışlardır. Nihal Hanım kızı Aslı’ya, Orhan bey oğlu Tolga’ya rağmen, ellerine geçen bu fırsatı kullanabilecek ve gönüllerini titreten, kendilerine yeniden yaşama sevincini sunan bu ikinci baharı yaşayabilecekler mi? Hayat sizi, ilkbaharınızda, kara soğuğa fırtınaya terk ettiyse, mutluluğu yakalayabilmek için, karşınıza çıkan İkinci Bahar’ın suçu ne? Siz de, hayatta herkesin ikinci bahar şansı olduğunu düşünüyorsanız, bu oyunu kaçırmayın.

 

ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR ÇERKEZKÖY’E GELİYOR

 

İkinci Bahar adlı tiyatro oyunun ardından 26 Ocak Çarşamba günü saat 20:00’de yine Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek olan ‘Ömrümün Sonuna Kadar’ adlı tiyatro oyunu ile devam edecek. Usta tiyatrocu Kayra Şenocak tarafından yazılan ve sahnelenecek tiyatro oyununda Kayra Şenocak ile birlikte Buket Dereoğlu, Dost Alver, Yelda Alp sahne alacak.

 

KENDİNİZDEN BİR ŞEYLER BULACAKSINIZ

 

Ömrümün Sonuna Kadar isimli tiyatro oyununun konusunu ise, İki farklı ruh iki farklı tür iki farklı huy bir çatı altında...sorunsuz yaşayabilme ihtimalleri var mı sizce? Alt başlıkları oluştururken, üstelik her anında karınıza ya da kocanıza bakıp ”Aynı sen işte” diyeceğiniz bir tiyatro oyunu.

 

MİNİK SANATSEVERLER UNUTULMADI

 

Ocak ayı içerisinde başlayacak yarı yıl tatili nedeni ile çocukları unutmayan Çerkezköy Belediyesi Bremen Mızıkacıları adlı müzikal tiyatro oyununu Çerkezköy’e getiriyor. 29 Ocak Cumartesi günü 13.00 ve 15.00 saatlerinde iki seans halinde sahnelenecek olan Bremen Mızıkacıları adlı müzikal çocuk tiyatrosunu tüm sanatsever minikler ücretsiz bir şekilde izleyebilecekler.

 

ETKİNLİKLER ÜCRETSİZ

 

Çerkezköy Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında “İkinci Bahar”, “Ömrümün Sonuna Kadar” ve “Bremen Mızıkacıları” adlı tiyatroları Çerkezköy halkı ile ücretsiz buluşturacağını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Etkinliklerimize katılmak isteyen vatandaşlarımız, ücretsiz biletlerini etkinlikten 2 saat önce Atatürk Kültür Merkezi gişelerinden temin etmeye başlayabilecekler. Kontenjanla sınırlı olan biletlerimizin dağıtımı etkinlik saatine kadar salon kapasitesindeki doluluk oranına göre devam edecektir. Ayrıca salonumuzun girişinde HES kodu sorgulaması da yapılacaktır. Tiyatrolarımızı izlemeye tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10