Çerkezköy merkezli 4 ilde tefeci operasyonu :6 gözaltı

Çerkezköy merkezli 4 ilde, tefecilik operasyonu kapsamında milyonlarca lira haksız kazanç elde ettikleri ileri sürülen 6 şüpheli polisin eş zamanlı şafak operasyonu ile gözaltına alındı. Polis ekiplerinin ?

Çerkezköy 7.01.2022 13:13:00 0
Çerkezköy merkezli 4 ilde tefeci operasyonu :6 gözaltı

Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) Şubesi ekipleri Çerkezköy başta olmak üzere Tekirdağ, İstanbul, Marmaris ve Antalya’da zor durumda bulunan iş adamlarına faizle borç para vererek karşılığında açık senet alan, borcunu ödeyemeyenleri alıkoyarak tehdit eden ve yüklü miktarda faiz alan şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

 

ALTI ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

 

Polis ekiplerince üç ay süren teknik ve fiziki takip sonucu zanlıların kimlikleri tek tek tespit edildi. Çerkezköy merkezli İstanbul, Tekirdağ, Marmaris ve Antalya’da sabah saatlerinde eş zamanlı gerçekleştirilen şafak operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev, iş yeri ve otomobillerinde yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca, mağdurlar adına düzenlenmiş senet ve dokümanlar ele geçirildi. Gözaltına alınan altı şüphelinin Cumartesi günü Adliye’ye çıkması bekleniyor.

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10