Karadeniz, ÇTSO seçimlerine adaylığını açıkladı

Geçtiğimiz dönemlerde Belediye Başkan adayı ve milletvekili adayı olan Ömer Karadeniz Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın yapılacak olan seçimlerinde ilk resmi adaylığını açıklayan isim o

Çerkezköy 8.01.2022 15:43:00 0
Karadeniz, ÇTSO seçimlerine adaylığını açıkladı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı seçimlerinde aday olduğunu açıklayan Ömer Karadeniz, Cumartesi günü saat 13.00’de Kafes Mantı’da basın toplantısı düzenledi. Oda seçimlerinin ilk resmi adayı olduğunu ifade eden Karadeniz, birçok meslek grubunun seçim takvimlerinin belli olduğunu ancak sanayi odalarının seçim takvimlerinin netleşmediğini kaydetti.

 

 

“ÇTSO, EKONOMİK OLARAK BÖLGENİN KALBİ DURUMUNDADIR”

 

Seçim takvimi belli olmamasına rağmen, ticaret ve sanayi odaları için seçim atmosferine girdiklerini ifade eden Karadeniz, “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamız, bölgemizin en önemli meslek ve ticaret odalarından biridir. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası; Çerkezköy, Kapaklı ve Saray gibi üç önemli ilçemizdeki ticaret ve sanayi erbabını bünyesinde bulunduran bir odadır. Bu meslek odamızın bünyesinde Türkiye'nin enleri diyebileceğimiz önemli sanayi ve ticaret firmalarımız bulunmaktadır. Bu nazarla Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, ekonomik olarak bölgenin kalbi durumundadır” ifadelerine yer verdi.

 

“ÜYELERİN SIKINTILARINI ÇÖZMEK İÇİN ODA YÖNETİMİNE TALİBİM”

 

Adaylık için ismi geçen birçok kişi ile görüştüklerini ve görüşmeye devam edeceklerini söyleyen Karadeniz, kapılarının herkese açık olduğunu belirtti. Karadeniz, aday olma gerekçelerine de değinerek, “Ticaret ve Sanayi erbabımızın yurtiçinde ve yurtdışında işlerini kolaylaştırmak için,Oda mensuplarımızın geliştirmiş oldukları projelere kolay kaynak ve destek bulmalarıiçin,Üyelerimizin sektörlerinde yaşadıkları sıkıntıları ilgili birimlere iletip çözüm bulmak için, Üyelerimizin ilgili makamlarla koordinasyonunu sağlamak için,Her üyemizin sıkıntısını ve problemini tek tek dinlemek ve çözmek için, üyelerimizin kapasitelerini geliştirmeleri için,Yurtiçinde ve yurtdışında yapılacak fuarlara katılımlarını kolaylaştırmak için,Vizyoner bir oda yönetimi oluşturmak için,önümüzde yapılacak olan ilk oda seçiminde, yapmış olduğumuz ve yapmaya devamettiğimiz istişareler sonucunda bir liste çıkararak oda yönetimine talip olduğumuzuburada, huzurlarınızda ilan ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

“ÖNEMLİ OLAN, ‘LİSTENİN TEMSİL KABİLİYETİ VE VİZYONER OLMASI’”

 

Karadeniz, şahıslar üzerinden yol almadıklarını belirterek, “Önemli olan listenin kalitesi, listenin temsil kabiliyeti ve listenin vizyoner olmasıdır. İnşallah biz bunu da başaracağız. Bizim kapımız herkese açık, bu konuda söyleyecek sözü olan kim varsa biz hepsini dinlemek istiyoruz. Gerekirse onlara da yer vermek istiyoruz ve bu yolu beraber yürümek istiyoruz. Biz kimseye rağmen yola çıkmış değiliz. Biz herkesle beraber yürümek istiyoruz” dedi.

 

“ODA SİYASET ÜSTÜ BİR KURUM”

 

 Kendisine geçmişte siyasi parti adaylıkları anımsatılan Karadeniz, “Aklımda siyaset yok.Oda her siyasi düşünceden insanın mensup olduğu bir meslek kuruluşu. Dolayısıyla biz bu işi siyaset üstü olarak düşünüyoruz, öyle görüyoruz, çalışmalarımızı da öyle yürüteceğiz. Oda siyaset üstü bir kurum. Benim hiçbir parti ile temasım yok. İnsanlar gelip benim ile görüşmüş olabilirler ama o noktada bir talebim, bir görüşmem olmamıştır” ifadelerini kullandı.

 

Haber/ Fatma Nur VURAL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10