Esnaf odası kongresinde çoğunluk sağlanamadı

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 8 Ocak Cumartesi günü yapılması planlanan kongrede yeterli çoğunluk sağlanamadı. Kongre 16 Ocak Pazar günü Çerkezköy Kapalı Spor Salonunda çoğunluk

Çerkezköy 8.01.2022 16:53:00 0
Esnaf odası kongresinde çoğunluk sağlanamadı

16 OCAK’TA ÇOĞUNLUK ARANMAYACAK

 

Cumartesi günü saat 13:30’da Çerkezköy Kapalı Spor Salonunda planlanan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Olağan Genel Kurulu’na yeniden aday olan mevcut başkan Ali Bozdağ ile diğer aday Erkan Zümbül ile onlara destek verenler katıldı. Toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamazken, Ticaret İl Müdürü yetkilisi tarafından tutulan tutanakla birlikte seçimler Pazar gününe ertelendi.

 

İKİ ADAY YARIŞACAK

 

16 Ocak Pazar günü Çerkezköy Kapalı Spor Salonunda saat 13.30’da çoğunluk aranmaksızın yapılacak olan genel kurulda mevcut başkan Ali Bozdağ ve Erkan Zümbül yarışacak. Kongrede çoğunluğun sağlanmadığını kaydeden Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ “Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın tarihinde hiçbir zaman ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadı. İlçe Seçim Kurulu ve Ticaret İl Müdürlüğünden yetkililer gelerek gerekli tutanakları tuttular” dedi. Bozdağ, Pazar günü çoğunluk aranmaksızın yapılacak olan seçimlere tüm esnafı davet etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10