Tepe'deki trafik keşmekeşliğini Kadir Albayrak bu yıl çözecek

Çerkezköy'de yapımı yılan hikayesine dönen tepe kavşağı vatandaşları çileden çıkartırken, özellikle sabah saatlerinde ter yönü kullanan sürücülerin akrobatik hareketleri görenleri ?

Çerkezköy 10.01.2022 19:07:00 0
Tepe

Tepe Emlak Konutlarındaki vatandaşların işe gidiş-geliş saatlerinde yıllardır ters yönde kullandıkları yol tehlike saçmaya devam ederken, bu çarpıklığı canlı yayında dile getirip tüm çıplaklığıyla bir kez daha gazeteci Şaban Kardeş kamuoyu gündemine taşıdı.

 

 

BU YIL BİTECEK

 

Canlı yayının ardından gazeteci Şaban Kardeş’e ulaşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2017 yılında bu yana büyükşehir belediyesinin karayolları ile buranın yapımı için ciddi mücadeleler verdiğini kaydetti. Albayrak, “ Buraya ciddi bir ödenek ayırdık. Bu yıl içerisinde buradaki bu sorunu kökten çözeceğiz. Bu zamana kadar çözülememesinin sebebi maalesef o günün şartlarında işini eksik yapan karayolları olmasına rağmen Tekirdağ Büyükşehir’e geçince yolda bizim sorumluluğumuza geçti. 2017 yılından bu yana burayla ilgili hukuksal mücadele veriyoruz. Yayınızı izledim. Çerkezköy halkına şunu söylemek istiyorum. Buradaki yol sorunu bu yıl bitecek. Bundan Çerkezköy halkı müsterih olsun” diyerek yıllardır çözüm bekleyen Cengiz Topel Caddesi Tepe kavşağındaki vatandaşın yol çilesini sonlandıracağını kaydetti. Gazeteci Şaban Kardeş’te Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a duyarlılığı ve hassasiyeti için Çerkezköy halkı adına teşekkür etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10