İYİ Parti gazetecilerin gününü kutladı

10 Ocak Çalışanlar Gazeteciler günü nedeniyle İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı yönetimi gazetecilerle pasta gezerek günlerini kutladı. Programda konuşan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Ba?

Çerkezköy 10.01.2022 19:37:00 0
İYİ Parti gazetecilerin gününü kutladı

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü gazetelerle bir araya geldi. Gazetecilerle birlikte pasta kesen İlçe Başkanı Yasemin Erseçkin ve partililer, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADILAR

 

Pazartesi günü saat 14.00’de ilçe teşkilatında gerçekleştirilen programa İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı. Programda konuşan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, “ Her yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde sizleri işyerlerinizde ziyaret ediyoruz. Ama çoğunuz haberde olduğu için bir araya gelemiyoruz. Bu yıl sizi kendi evimizde ağırlamak istedik. Daha iyi günlerde beraber olalım inşallah. Bizlerin de bazı günlerde sizleri ziyaret ederek bir araya gelmek boynumuzun borcu. Bizler sizi ne zaman davet etsek, sizinle ne zaman haber paylaşsak destek oluyorsunuz. İYİ Parti camiası olarak basının desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz. Vermiş olduğunuz destek için hepinize çok teşekkür ediyoruz. Her zaman iyi ve güzel haberlerde buluşalım inşallah. Gününüz kutlu olsun. En kötü gününüz böyle olsun” diye konuştu. İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve yönetim kurulu üyeleri basın mensuplarıyla birlikte  günün anısına kendileri için hazırlanan pastayı birlikte kestiler.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10