Telefon ve laptop hırsızları cezaevine gönderildi

Çerkezköy ve Kapaklı'daki dört işyerinden 200 bin TL değerindeki telefon ve laptop çalan 8 hırsızdan ikisi yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilen R.K ve Ö.F.T tutuklanarak cezaevin

Çerkezköy 11.01.2022 12:35:00 0
Telefon ve laptop hırsızları cezaevine gönderildi

26 Aralık 2021 Pazar günü Kapaklı’daki bir iş yerine giren 5 hırsız, 80 bin TL değerindeki telefonu çalarak kayıplara karıştı. Kapaklı polisi tarafından yapılan teknik ve fiziki takip sonucu hırsızların İstanbul’dan geldiği tespit edilirken, kamera kayıtlarından tespit edilen şüpheliler R.K., Ö.F.T., V.Y., M.D. ve M.Ç. adlı  5 hırsızın yakalanması için çalışma başlatıldı. 30 Aralık Perşembe günü Kapaklı’da bir iş yerine daha giren hırsızlık çetesi üyeleri 20 bin TL değerindeki laptop ve telefonu çaldı.

 

DÖRT İŞLERİNE GİRMİŞLER

 

Boş durmayan hırsızlık çetesi ardından ise Çerkezköy’de iki iş yerinde 100 bin TL’lik kamera ve laptop vurgunu yaparak kayıplara karıştı. Dört ayrı işyerindeki kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri hırsızlıkları gerçekleştiren R.K., Ö.F.T., V.Y., M.D., M.Ç., Y.O. ve H.Y olduğunu tespit etti. İstanbul’dan bölgeye hırsızlık için geldikleri tespit edilen şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri hırsızlık şüphelileri R.K ve Ö.F.T’yi teknik ve fiziki takip sonucu yakaladı.

 

İKİ KİŞİ TUTUKLANDI

 

Emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilen iki şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan çete üyeleri V.Y., M.D., M.Ç., Y.O., M.D. ve H.Y. adlı şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10