Sanayide Enerji Verimliliği konuşulacak

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Süleyman Kozuva, Avrupa Yeşil Mutabakatının dünya ticaretindeki etkisine dikkat çekerek,  enerji sektörü başta olmak üzere mümkünse tüm üyelerin E

Çerkezköy 12.01.2022 17:15:00 0
Sanayide Enerji Verimliliği konuşulacak

Enerji Verimliliği Finansmanı ve Sanayide Enerji Verimliliği başlıklarında düzenlenecek olan TOBB Sektör Meclisleri Enerji Verimliliği Panelini takip etmenin önemine vurgu yapan Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ekonomik büyümeyi iklim gündemini göz önünde tutarak gerçekleştirmek gerektiğine dikkat çekti.

 

“BU GERÇEĞE ŞİMDİDEN HAZIR OLUNMALIDIR”

 

Yatırımcılar ve işletmelerin küresel ısınmayı sınırlandıran bir senaryo ile uyumlu faaliyet göstermeleri için teşviklerin yanında küresel çapta reformlara da ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Kozuva, “Bugünlerde konferanslarda ve panellerde gündeme getirilmeye başlanan Avrupa Yeşil Mutabakat projesinin önümüzdeki yıllarda iklim değişikliği ile mücadelede uluslararası ekonomi ve ticaret politikalarının merkezine taşınacak. Bu gerçeğe şimdiden hazır olunmalıdır” dedi.

 

 

“HER GEÇEN GÜN ÖNEM KAZANIYOR”

 

Konuyla ilgili Çerkezköy TSO üyelerine internet sitesinden de bilgi verildiğini kaydeden Süleyman Kozuva, “Dünya ticaretinin artık Avrupa Yeşil Mutabakatı kapsamında şekillenmekte. Hareket etmenin bu konuda gerekli bilgileri edinmemiz her geçen gün önem kazanıyor. Enerji sektörü başta olmak üzere mümkün ise tüm Çerkezköy TSO üyelerinin 13 Ocak 2022 tarihinde Enerji Verimliliği Finansmanı ve Sanayide Enerji Verimliliği başlıklarında düzenlenecek olan TOBB Sektör Meclisleri Enerji Verimliliği Panelini takip etmeleri önemlidir”  ifadelerini kullandı.  

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10