'Benimle Delirir Misin?' tiyatro severlerle buluştu

Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ocak ayı Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında kadın erkek ilişkilerini anlatan 'Benimle Delirir Misin?' adlı ti

Kapaklı 13.01.2022 12:58:00 0

Ocak ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında dün saat 20.00’de Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde ‘Benimle Delirir Misin?’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

 

KAHKAHAYA BOĞDU

 

Evli bir çiftin ilişkilerini anlatan komedi oyunu ‘Benimle Delirir Misin?’ Kapaklılı tiyatroseverler tarafından yoğun ilgi gördü.2 perde olarak sahnelenen oyunda oyuncular Necmi Yapıcı ve Nihan Durukan Yapıcı izleyicileri kahkahaya boğdu.

 

“GÜZEL İLÇEMİZİ KÜLTÜRLE, SANATLA BULUŞTURMAYA GAYRET EDİYORUZ”

 

Büyük beğeni toplayan oyun izleyicilerden dakikalarca alkış alırken, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır oyuncular Necmi Yapıcı ve Nihan Durukan Yapıcı’ya çiçek takdim ederek teşekkür etti. Belediye Başkanı Mustafa Çetin, oyunu çok beğendiklerini ifade ederek, “Kapaklımız yeni bir ilçe, biz de yerel yönetimler olarak bu güzel ilçemizi kültürle, sanatla buluşturmaya gayret ediyoruz. Bizlere kahkaha dolu bir akşam yaşattınız. Hepinize çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10