Büyükşehir can dostlarımızı unutmadı

Zorlu kış şartları ve yoğun kar yağışı dolayısıyla Tekirdağ genelinde tüm ilçelerde vatandaşların mağdur olmaması ve olumsuz bir durum yaşanmaması için gerekli tedbirleri alan ve çalıÅ?

Tekirdağ 13.01.2022 13:00:00 0
Büyükşehir can dostlarımızı unutmadı

Zorlu kış şartları ve kar yağışı dolayısıyla gıda bulmakta zorlanan sokak hayvanları için Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin farklı noktalarında kuru mama ile besleme yapıldığı belirtildi.

 

“CAN DOSTLARIMIZI UNUTMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dışarıda zorlu kış şartlarında yaşam mücadelesi veren sokak hayvanlarına yem ve mama desteğinde bulunduklarını belirterek, "Zorlu kış şartlarında can dostlarımızı unutmamız mümkün değil. Kış şartlarının çetin geçtiği dönemlerde ağırlıklı olarak sokak hayvanlarının yoğun olduğu bölgelerde besleme çalışması yapıyoruz. Yaşam mücadelesi veren sokak hayvanlarının beslenmesine yönelik çalışmaları önemsiyoruz. Besleme çalışmalarımıza destek veren duyarlı vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman can dostlarımızın yanındayız"  ifadelerini kullandı.

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10