SMA hastası Yaren için umut oldular

Çerkezköy 1911 Spor Kulübü yönetimi, teknik heyeti, futbolcuları  3 aylıkken Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip-1 teşhisi konulan iki yaşındaki Yaren Bellinin tedavisine katkı sağlamak için tek yürek oldu.

13.01.2022 13:13:00 0
SMA hastası Yaren için umut oldular

TFF Bölgesel Amatör Lig 8.bölge 1.grupta sezonun ilk devresini lider tamamlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, teknik heyet, yönetim ve futbolcular bir araya gelerek SMA hastası Yaren için düzenlenen bağış kampanyasına katıldı.

 

SOSYAL MEDYADA BULUŞTULAR

 

Sosyal medya uygulaması instagram üzerinden yapılan canlı yayında rekor bağış toplanarak, Yaren için gerekli olan desteğin yüzde 10’lara ulaşmasını sağladı. Canlı yayına Çerkezköy’ün tanınmış iş adamlarının yanı sıra yurt dışından da çok sayıda hayırsever canlı yayına katıldı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva’nın da canlı yayına katılarak destek vermesi Yaren için ayrı bir umut kaynağı oldu. 3 saat süren canlı yayında konuşan 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, “ Yaren kızımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Bu akşam Yaren kızımıza destek olmak için yönetici, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizle bir araya geldik. İnşallah Yaren için yakın zamanda hedeflenen rakam toplanacak ve kendisini tedaviye göndereceğiz. Tüm hayırseverlerin kızımıza destek vermesini istiyorum” dedi.

 

TEKİRDAĞSPOR VE KAPAKLISPOR’A MEYDAN OKUDU

 

İstanbul’da özel bir hastanede tedavisi süren Yaren Belli’nin babası  Gökhan Belli’de hastane odasından canlı yayına bağlandı ve destekte bulunan herkese teşekkür etti. Şuana kadar tedavi için belirlenen ücretin sadece yüzde 9’unun toplandığını kaydeden Gökhan Belli, gen tedavisi için gerekli kilo sınırını korumak için dikkatli beslenen Yaren'in bir an önce tedavi olması gerektiğini kaydetti. Canlı yayında Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, kampanyaya destek vermesi için kardeş kulüpleri olan Tekirdağspor ve Kapaklıspor’a meydan okudu.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10