Velimeşe bozası fuarda yerini aldı

İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde düzenlenen "Karavanist & Outdoorist" fuarına Ergene Belediyesi Tekirdağ'ın coğrafi işaret almış olan meşhur Velimeşe bozası ile katıldı. Görevli belediye per

Tekirdağ 14.01.2022 16:37:00 0
Velimeşe bozası fuarda yerini aldı

Karavanların en yeni modellerinin sergilendiği Karavanist İstanbul Karavan ve Ekipmanları Fuarı ve doğa ile iç içe olmayı sevenlerin tüm malzemelerini bulabildiği Outdoorist fuarı 8 Ocak Cumartesi günü itibariyle Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde kapılarını açtı. Birbirinden farklı karavan, ekipman ve ürünlerin yer aldığı fuara Ergene Belediyesi de Tekirdağ’ın coğrafi işaret almış olan Velimeşe Mahallesinin meşhur Velimeşe bozası ile katıldı. Görevli belediye personeli tarafından misafirlere Velimeşe bozasından ikram edildi.

“TERCİHLERİMİN BİRİNCİ SIRASINDA VELİMEŞE BOZASI VAR”

Fuarda katılımcı olarak yer alan ve kendisine ikram edilen Velimeşe bozasını çok beğendiğini belirten Ünlü sinema sanatçısı Taylan Erler’in de, “Daha önce içmiş olduğu hiçbir bozada bu güzel tadı almamıştım. Gerçekten tadı olduğu kadar içimi de çok güzel. Tekirdağ’a geldiğimde tercihlerimin birinci sırasında Velimeşe bozası var” dedi.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10