Kayıp Bahar İstanbul'da bulundu

Çerkezköy'de 11 Ocak günü kimseye haber vermeden ortadan kaybolan 17 yaşındaki lise öğrencisi Bahar Erkek üç gün sonra İstanbul Beyoğlu'nda devriye ekipleri tarafından bulundu. Polis ekiplerinin ail

Çerkezköy 14.01.2022 17:43:00 0
Kayıp Bahar İstanbul

Çerkezköy Kızılpınar Mahallesinde oturan ve Çerkezköy Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Bahar Erkek 11 Ocak günü Ambardere’de eğitim gördüğü okuldan kimseye haber vermeden ayrılmış ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı.  Kızları eve gelmeyince okulu arayan ve kızlarının öğlen okuldan ayrıldığını öğrenen aile polise kayıp ihbarında bulunmuş, polis ekipleri genç kızın bulunması için geniş çaplı soruşturma başlatmıştı.

MUTLU HABER İSTANBUL’DAN GELDİ

Bölgedeki MOBESE kameralarını mercek altına alan polis her yerde 12. Sınıf öğrencisi Bahar Erkek'i ararken, Erkek’ten mutlu haber Cuma günü öğlen saatlerinde İstanbul Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğünden geldi. 3 gündür kendisinden haber alınmayan genç lise öğrencisi İstanbul Beyoğlu’nda devriye ekiplerinin GBT sorgusunda bulunurken, ailede bu mutlu haberin ardından İstanbul’a giderek kızları alıp eve getirdi. 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10