İkinci Bahar tiyatro severler için sahnelenecek

Yönetmenliğini Serkan Budak'ın yaptığı "İkinci Bahar" isimli tiyatro oyunu, 18 Ocak Salı günü Çerkezköylü tiyatro severler için sahnelenecek. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müd?

Çerkezköy 16.01.2022 14:23:00 0
İkinci Bahar tiyatro severler için sahnelenecek

Alfonso Paso tarafından yazılan ve yönetmenliğini Serkan Budak’ın yaptığı “İkinci Bahar” adlı tiyatro oyunu 18 Ocak Salı günü saat 20:00’de Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Usta oyuncular Cihat Tamer ve Suzan Aksoy’un başrollerini paylaştığı oyunun oyuncu kadrosunda Kerem Poyraz Kayaalp, Selin Köseoğlu ve Serkan Budak isimleri yer alıyor.

2 PERDE OLARAK SAHNELENECEK

Aşk, romantizm, komedi konularındaki tiyatro oyunu 2 perde olarak sahnelenecek. Tiyatronun konusu ise şöyle: “İki kuşak var. İdeallerini, hayallerini çok çalışmak, çok çok para kazanmak üzerine kuran bir genç kuşak ve solmuş çiçeklerin kendine özgü kokuları olduğunu geç de olsa fark etmiş olan diğer kuşak. Yaşamımız anlamını yitirmeye başlayınca, gerçekten ölmeye başlarız ve bunun kaç yaşında olduğumuzla alakası yoktur.” Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce düzenlenen ve katılımın kontenjanla sınırlı olduğu gösteriyi izlemek isteyenler, ücretsiz biletlerini etkinlikten 2 saat önce Atatürk Kültür Merkezi gişelerinden temin edebileceği kaydedildi. Öte yandan pandemi tedbirleri kapsamında izleyiciler Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması üzerinden bilgilerini göstererek etkinliğe katılabilecek.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10