Sivas'ın Yiğidolarından yöresel yemek ziyafeti

Tekirdağ Sivaslılar Derneği önceki akşam birlik ve beraberlik yemeği gerçekleştirdi. Sivas yöresine ait madımak içli köfte, hingel mantısı olmak üzere Sivas yöresine ait yemeklerin protokol üyelerine ikra

Çerkezköy 16.01.2022 14:36:00 0
Sivas

Önceki akşam dernek binasında gerçekleştirilen yemeğe  AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit, Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Mehmet Coşkun, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

 

SİVAS YÖRESİNE AİT YEMEKLER İKRAM EDİLDİ

 

Dört ay önce yapılan genel kurulla Tekirdağ Sivaslılar Derneği yönetim kurulu başkanı seçildiğini kaydeden Dernek Başkanı Mustafa Tokgöz, “ Bugün ilk faaliyetimizde protokol üyelerimizle birlikte bir aradayız. Kadın kollarımızla birlik bir akşam yemeği organize etmek istedik. Davetimize icabet eden herkese, gelemeyip arayan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Derneğin Kadın Kolları başkanı Ayla Uçkun’da konuşarak, “ Kültürleri yaşatmak ve farklı kültürleri bir araya getirerek birlik ve beraberliği perçinlemek için bu etkinliği düzenledik. Bu süreç içinde farklı etkinlikler yapmaya devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından davetlilere madımak, içli köfte, hingel mantısı başta olmak üzere Sivas yöresine ait yöresel yemekler ikram edildi.

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10