İzol Börek-Cafe Restaurant Çerkezköy'de açıldı

İşletmeciliğini Ferit Tapancı'nın yaptığı İzol Börek Cafe Restaurant Atatürk Caddesi Gökçe Sokak'ta hizmete açıldı. İşletme sahibi Ferit Tapancı açılışa katılanlara teÅ

Çerkezköy 16.01.2022 14:55:00 0
İzol Börek-Cafe Restaurant Çerkezköy

Önceki gün gerçekleştirilen açılışa AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ömer Karadeniz, belediye meclis üyeleri, iş adamları, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

 

15 ÇEŞİT BÖREK BULUNUYOR

 

Adananın kendine has tatlarıyla hazırlanan peynirli ve kaşarlı başta olmak üzere 15 çeşit böreğin müşterilere ikram edileceği İzol Börek bunun yanı sıra gün içinde Türk mutfağının yöresel serpme kahvaltısı, dünya mutfağından makarna çeşitleri, kırmızı ve beyaz et çeşitleri ile Adana’nın yöresel tatlarını müşterilerine ikram edecek.

KALİTELİ HİZMET VERECEĞİZ

 

Açılışta konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, işletmenin Çerkezköy’e ve bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu. Çetintaş’ın konuşmasının ardından protokol üyeleri işletmenin açılış kurdelesini kestiler. Sabahın ilk ışıklarıyla taze börek ile müşterilerini karşılayacaklarını, gün içerisinde ve özel günlerde gruplara yönelik çeşitli tatlarla hizmet vereceklerini kaydeden işletme sahibi Ferit Tapancı, “ Hizmet sektöründe dost ve müşterilerimizi 200 metrekarelik nezih ortamda ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Müşterilerimize kaliteli hizmeti vermekten gurur duyacağız. Bugün açılışımıza katılarak bizlere onurlandıran herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber/Şaban KARDEŞ

 

VİDEOLU HABER İÇİN TIKLAYINIZ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10