1911 Çerkezköyspor Antalya'da kampta

Bölgesel Amatör Lig 8.bölge 1.grupta sezonun ilk devresi lider tamamlayan 1911 Çerkezköyspor ikinci devre hazırlıklarına Antalya Kemer'de devam ediyor. Önceki gün ilk antrenmanına çıkan 1911 Çerkezköy

17.01.2022 16:32:00 0
1911 Çerkezköyspor Antalya

1911 Çerkezköyspor Antalya’da kampta

+++++

Bölgesel Amatör Lig 8.bölge 1.grupta sezonun ilk devresi lider tamamlayan 1911 Çerkezköyspor ikinci devre hazırlıklarına Antalya Kemer’de devam ediyor. Önceki gün ilk antrenmanına çıkan 1911 Çerkezköyspor bir hafta boyunca hazırlıklarını burada sürdürecek.

+++++

Bölgesel Amatör Lig 8.bölge 1.grupta şampiyonluk hedefleyen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor devre arası hazırlık kampı için gittiği Antalya'da ilk çalışmasını önceki gün gerçekleştirdi.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Teknik heyet ve futbolculardan oluşan 30 kişi ile Antalya Kemer’e geldiklerini kaydeden Teknik Direktör Yahya Aydın, “ Önceki gün devre arası kampı için Antalya Kemer’e geldik. Günde çift antrenmanla ikinci devrenin hazırlıklarını sürdürüyoruz. Bu çalışmada futbolcularımız iki grup halinde dayanıklılık çalışması yapıyorlar. Devre arası kampını iyi geçirerek ikinci devreye eksiksiz şekilde başlamak istiyoruz.  Önümüzde telafisi olmayan ve kazandığımızda bizi hedefe götürecek karşılaşmalar var. Bunu düşünerek hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İki yada üç hazırlık maçı yapacağız” diye konuştu.

HAZIR BİR ŞEKİLDE GELECEKLER

Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan ise yaptığı açıklamada, “ Sezonun ilk devresini lider bitiren takımımız ikinci etap çalışmaları kapsamında Antalya’da kampa girdi. Bu kampa maddi destek sağlayan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a çok teşekkür ediyoruz. İnşallah futbolcu kardeşlerimiz sezonun ikinci devresine çok iyi hazırlanacak. Yeni transferlerin takım ile uyumu da bizleri çok mutlu etti. Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah ikinci devreye hazır bir şekilde gireceğiz” dedi.

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10