Kültür-Sanat Akademisi kursiyerlerinden piyano dinleti

Çerkezköy Kültür-Sanat Akademisi piyano kursiyerleri tarafından hazırlanan "Dönem Sonu Piyano Dinletisi" gerçekleştirildi. Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yıldırım, "202

Çerkezköy 17.01.2022 16:35:00 0
Kültür-Sanat Akademisi kursiyerlerinden  piyano dinleti

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen piyano dinletisi etkinliğine Çerkezköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Yıldırım, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin ve piyano kursiyerlerinin velileri katıldı.

 

“430 KURSİYERİMİZE EĞİTİM HİZMETİ VERMEKTEYİZ”

 

Dinleti öncesi kısa bir konuşma yapan Yıldırım, “2020-2021 eğitim-öğretim yılında başlattığımız ve pandemi koşulları dahilinde 4 ay süreyle hizmet verdiğimiz Kültür-Sanat kurslarımızın neticesinde, eğitmen kadromuzu genişleterek, kursiyer mevcudumuzu ve branş çeşitliliğimizi arttırdık. 2021 Eylül ayı itibarıyla Çerkezköy Kültür-Sanat Akademimizi kurduk. Akademimiz bünyesinde, piyano, gitar, bağlama, ukulele, çocuk korosu, TSM korosu, yağlı boya, kara kalem, ahşap süsleme branşlarında, çocuk ve yetişkin olmak üzere 430 kursiyerimize eğitim hizmeti vermekteyiz” ifadelerini kullandı.

 

31 ÇOCUK DÖNEM SONU PİYANO DİNLETİSİNDE SAHNE ALACAK

 

Yıldırım, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın çocuklar için kültür, sanat ve eğitim alanlarında fırsat eşitliğinin en büyük destekçilerden biri olduğunu kaydederek, “Yaşları 7 ile 17 arasında değişken 31 çocuk kursiyerimiz dönem sonu piyano dinletimizde sahne alacaklar. Kursiyerlerimizin 6’sı 8 ay süreyle, 25’i ise 4 ay süreyle piyano eğitimi hizmetimizden faydalandılar. Dinletide yer almayan çocuk ve yetişkin 24 kursiyerimiz daha piyano öğrenimlerine devam etmektedirler” dedi.

 

KURSİYERLER PERFORMANSLARINI SERGİLEDİLER

 

Levent Yıldırım’ın konuşmasının ardından piyano kursiyerleri sırasıyla performanslarını sergilediler. Piyano dinletilerinin ardından Levent Yıldırım tarafından piyano eğitmeni Ömer İnce’ye çiçek takdim edildi. Program, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından son buldu.

Haber/Fatma Nur VURAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10