Samet Ayaz Türkiye üçüncüsü oldu

Konya'da devam eden Büyükler Türkiye Taekwondo şampiyonasında 74 kilogramda mücadele eden sporcumuz Samet Ayaz büyük bir başarı yakalayarak kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu. Türkiye üçü

20.01.2022 16:33:00 0
Samet Ayaz Türkiye üçüncüsü oldu

Konya Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve 73 ilden 632 kulübe bağlı 1559 sporcunun katıldığı Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası devam ediyor.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

18-22 Ocak tarihlerinde Konya’da düzenlenen Büyükler Türkiye Taekwondo şampiyonasında 74 kilogram kategorisinde mücadele eden Çerkezköy’lü sporcu Samet Ayaz büyük bir başarı yakalayarak Türkiye üçüncüsü oldu. Şampiyonadan üçüncülük ile döndüğü için mutlu olduğunu kaydeden Samet Ayaz, “ Şampiyonaya iyi bir şekilde hazırlandım. Turnuvada iyi bir oyun ortaya koymama rağmen rakibime yenilerek sıralamada üçüncü oldum.  Bana bu zamana kadar büyük emekler veren babam ve antrenörüm Vural Ayaz’a çok teşekkür ediyorum. İnşallah bir sonraki şampiyonalardan Çerkezköy’e altın madalyalarla dönmek istiyorum” dedi.

 

SPORCUMU KUTLUYORUM

 

Sporcusunun başarısından duyduğu mutluluğu dile getiren Milli Antrenör Vural Ayaz, “ Samet Türkiye şampiyonasında başarılı olmak için gerçekten çok sıkı ve disiplinli bir çalışma yaptı. Yaptığı bu çalışmanın da meyvesini Türkiye üçüncüsü olarak elde etti. Kendisini kutluyorum. İnşallah Çerkezköy’e bir sonraki şampiyonalarda birinciliklerle gelecektir” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10