Çerkezköy'ün perileri ikinci devre yıkıldı

Kadınlar Bölgesel Bayanlar Basketbol Liginde zirve hesapları yapan temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü deplasmanda lider Emlak Konut Gelişim'e konuk oldu. Rakibi karşısında ilk devre çok i

20.01.2022 16:34:00 0
Çerkezköy

Başakşehir Spor Kompleksi’nde önceki gün oynanan karşılaşmayı Mustafa Baştürk yönetirken, yardımcılıklarını ise Salih Acar ve Ozan Gündüz yaptı.

 

İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI

 

Maça hızlı bir başlangıç yapan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ilk dakikalardan itibaren aradaki sayı farkını korudu. Ev sahibi ekip Emlak Konut Gelişim ise çabuk toparlanarak aradaki sayı farkını indirdi. Karşılaşmanın ilk periyodu ise Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 13-10’luk üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci periyotta her iki takımda karşılıklı sayılar bularken, ilerleyen bölümlere doğru ev sahibi ekip Emlak Konut Gelişim üst üste bulduğu sayılarla skoru eşitledi. Bu periyotta potasında 14 sayı gören Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü rakip potaya ise 13 sayı kaydetti. Karşılaşmanın ilk devresi ise Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 26-24 üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

İKİNCİ MAĞLUBİYETİNİ ALDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresine Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü iyi bir başlangıç yapamadı. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren ev sahibi ekip Emlak Konut Gelişim bulduğu sayılarla öne geçmesini bildi. Bu periyotta rakibine 16-10’luk üstünlük kuran ev sahibi ekip final periyoduna ise 40-36’lık üstünlükle girdi. Final periyodunda Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü rakibi karşısında varlık gösteremedi. Oyunda hakimiyeti tamamen eline alan ev sahibi ekip Emlak Konut Gelişim üst üste bulduğu sayılarla farkı çift hanelere çıkardı. Oyun disiplininden kopan ve sık sık hatalar yapan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü son dakikalarda farkı indiremedi. Karşılaşmada Emlak Konut Gelişim’in 61-46’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Emlak Konut Gelişim 7’inci maçını da kazanırken, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ise ikinci mağlubiyetini alarak beş galibiyette kaldı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10