Vali Yıldırım öğrencilere karnelerini dağıttı

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı ilk döneminin sona vermesi dolayısıyla Süleymanpaşa'da Safiye Osman Çeliker İlkokulu'nu ziyaret eden Vali Aziz Yıldırım, 2021-2022 Eğitim-Öğretim YılÄ

Tekirdağ 21.01.2022 16:56:00 0
Vali Yıldırım öğrencilere karnelerini dağıttı

Karne dağıtım törenine katılan Vali Yıldırım, öğrencilere karnelerinin yanı sıra hediyeler de verdi.

 

DİNLENMELERİNİ VE KİTAP OKUMALARINI TAVSİYE ETTİ

Vali Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, yarıyıl tatiline giren ve karne alan öğrencileri tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Dinlenmelerini ve kitap okumalarını tavsiye etti. Öğrencilerle sohbet eden Vali Yıldırım, öğrencilere pandemi ve trafik kurallarını hatırlattı. Vali Yıldırım'a ziyaretleri sırasında Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla eşlik etti.

 

VALİ YILDIRIM MESAJ YAYINLADI

 

Yarı yıl tatili dolayısıyla mesaj yayınlayan Vali Aziz Yıldırım, “Sevgili öğrencilerimiz, değerli öğretmenlerimiz; 2021- 2022 Eğitim ve Öğretim Yılının birinci dönemini tamamlandınız. Yorucu bir yarı dönem geçiren geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin aileleri ve sevdikleri ile birlikte iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini temenni ediyorum. Sevgili Öğrenciler; Birinci dönemdeki emeklerinizin karşılığı olan karnelerinizi alıyorsunuz. Başarılı olan öğrencilerimizi, gayretleri sebebiyle tebrik ediyorum. Karnesinde notları arzu ettikleri gibi olmayan öğrencilerimizin de, üzülmemelerini tembih ediyorum. Karne, eğitim-öğretim ortamlarında bir dönem boyunca sergilediğiniz performansın geri bildirimidir. Zayıf ve güçlü yönlerinizin farkına varmanız ve bir dahaki dönemde eksikliklerinizi tamamlamanız için bir imkândır. Karnenizdeki notlar ne olursa olsun, kendinize olan inancınızı ve güveninizi kaybetmeyin. Azimli ve çalışkan olduğunuz takdirde başarılı olacağınızdan şüpheniz olmasın” dedi.

 

TEDBİRLERE UYMAYA DEVAM ETMEMİZ GEREKİYOR

 

Velilere de seslenen Vali Yıldırım, “Çocuklarımız, bizim en değerli varlıklarımızdır. Çocuklarımızı sadece dönem veya yıl sonunda aldıkları notlarla değerlendirmeyiniz. Çocuklarımızın ikinci dönemde daha da başarılı olmaları, öğretmenleri ile iletişim içerisinde birlikte hareket edip, onlara vereceğiniz destekle mümkün olacaktır. Değerli Öğretmenlerimiz; Çocuklarımızda var olan cevherleri ortaya çıkarıyor ve hassasiyetle işliyorsunuz. Memleketin her noktasında çocuklarımıza, gençlerimize Vatan ve Millet sevgisini aşılayan ve onları geleceğe hazırlayan sizlersiniz. Ülkemizin, ilimizin nice başarılar elde etmesinde sizin emeklerinizin, fedakarlıklarınızın payı çok büyüktür. Ülkemizin, ilimizin geleceğinin inşası sürecinde, görevini özveri ile yerine getiren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. 2. dönem başladığında sevgili öğrencilerimizden okulda ve okul dışında maske, sosyal mesafe, el hijyeni kurallarına azami ölçüde özen göstermelerini bekliyoruz.  Koronavirüsü tamamen etkisiz kılmamız için aşı olmanın yanında bu tedbirlere uymaya devam etmemiz gerekiyor.  Unutmayın, aldığımız tüm tedbirler sizin ve sevdiklerinizin sağlığı içindir. Bu vesileyle, tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin yarıyıl tatilini kutluyor; sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10