Çerkezköy'den kalkan otobüs Kuzey Marmara Otoyolu'nda devrildi: 3 ölü

Çerkezköy'den Antalya'ya giden yolcu otobüsü Ümraniye Kuzey Marmara Otoyolu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada otobüs şoförü ve iki yolcu

Çerkezköy 23.01.2022 13:19:00 0
Çerkezköy

Kaza Pazar günü sabah saat 08.30 sıralarında Beykoz Kuzey Çevre Otoyolu Reşadiye Mevkii'nde meydana geldi. Çerkezköy’den Antalya'ya gitmek üzere hareket eden ve içinde personel dahil 22 kişi bulunan şehirlerarası yolcu otobüsü, Dudullu'dan yolcu almak üzere ilerlediği sırada kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

ÜÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edilirken, kısa sürede bölgeye gelen ekipler, otobüste sıkışan yolcuları tahliye etti. Kazada otobüs şoförü Erol Çevik(52) ile Cafer İzmirli(30), Uğur Gökner(29) hayatını kaybederken; araç muavini Sinan Dönmez, Funda Gökner, Altay Arıcı, Mustafa Nadir, Oğuzkaan Ceylan, Elif Ecrin Ak, Çiğdem Ak, Rıza Karataş, Yılmaz Güney Ceylan, Muhammet Ali, Ayşe Sevinç, Emirhan Er, Sevinç Özkan, Hüseyin Çömez, Oğuzhan Demir, Burcu Atmaca, Tuğçe Gebeş, Yusuf Gebeş ve Burcu B. yaralandı. 

 

ÇERKEZKÖY’DE GÖREV YAPIYORDU

Kazada hayatını kaybedenlerden Cafer İzmirli’nin Çerkezköy’de Şehit Erdem Uçar Ortaokulu Bilim Teknolojileri öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenildi. Sosyal medya hesabından baş sağlığı mesajı yayınlayan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, “ Çok üzgünüz. Öğretmenimiz Cafer İzmirli'yi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Çerkezköy'den Aydın'a giderken Kuzey Marmara Otoyolu bağlantısında Çamlık mevkiinde otobüsün şarampole yuvarlanması sonucu meslektaşımızı kaybettik. Şehit Erdem Uçar Ortaokulu Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Afyon’da ailesinin yanına gidiyordu. Çerkezköy Bilim ve Sanat Merkezinde Bilişim Alanında görevliydi. Bu sabah Çerkezköy'den hareket eden Pamukkale Seyahat otobüsündeydi. Son atölye dersimizi dün yapmıştı. Meslektaşımıza Rabbimden rahmet, yakınlarına, ailesine, eğitim camiamıza başsağlığı diliyorum.  Ölüm bize ne uzak, bize ne yakın ölüm” notunu paylaştı.

EĞİTİM CAMİASINI YASA BOĞDU

Öte yandan kazada hayatını kaybeden 29 yaşındaki Uğur Gökner’in de Saray’da öğretmenlik yaptığı, eşiyle birlikte otobüse bindiği, kazada yaralanan eşinin hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Van Erciş'te görev yapan ve yaklaşık 1 buçuk sene önce eş durumundan Saray’a gelen öğretmen Gökner ve İzmirli’nin vefatı eğitim camiasını yasa boğdu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10