Entrikalı Dolap Komedyası Ergeneli sanatseverlerle buluştu

Kapaklı Belediyesi tarafından kurulan tiyatro kulübünün ilk oyunu olan Entrikalı Dolap Komedyası Ergene'de de tiyatro severlerle buluştu. Kapaklı Belediyesi Tiyatro Kulübünün Entrikalı Dolap Komedyası oyunu

Kapaklı 24.01.2022 15:03:00 0
Entrikalı Dolap Komedyası Ergeneli sanatseverlerle buluştu

Kapaklı ve Çerkezköy’ün ardından Ergene’de tiyatro severlerle buluşan Entrikalı Dolap Komedyası,  Ergene Belediyesi Kültür Merkezi salonunda sahnelendi.

 

ÜCRETSİZ OLARAK SAHNELENDİ

 

Ücretsiz olarak sahnelenen Entrikalı Dolap Komedyasında Ali Sönmez, Aytuğ Güngör, Bilal Azer, Cansu Sekmen, Egemen Eren, Elifnaz Ürün, Nilsu Nalbant, İrem Süloğlu, Kutay Sıraça, Kemal Acartürk, Metin Eren, Sefa Köse, Segah Saba Kuru, Şerife Çiftçi ve Volkan Kuru’nun rol alırken oyunun ses ve ışık ekibinde ise Ömer Ögeday ve Cem Akay yer aldı.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

Kapaklı Belediyesi Tiyatro Kulübünün Entrikalı Dolap Komedyası oyunu Ergeneli tiyatro severler tarafından ilgiyle izlenirken, oyuncular performanslarıyla büyük beğeni topladı. Oyun sonunda oyuncular uzun süre alkışlandı. Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Albayraktar da oyunculara çiçek takdim ederek teşekkür etti.


0282 726 91 91
0282 747 65 10