Çerkezköy'den İstanbul'a gidişler durduruldu

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Trakya tarafından İstanbul'a girişlerin kapatıldığını duyurdu. Çerkezköy'de de polis ekipleri İstanbul istikame

Çerkezköy 24.01.2022 17:38:00 0
Çerkezköy

 

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Trakya tarafından İstanbul'a girişler yoğun kar yağışı ve tipi sebebiyle kapatılmıştır. Araçlar uygun alanlarda bekletilecektir. Trakya tarafından İstanbul yönüne gelecek olan sürücülerin trafiğe çıkmaması gerekmektedir” denildi. Çerkezköy’den İstanbul’a tüm otobüs seferleri de iptal edildi.

TEKİRDAĞ VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI

Tekirdağ Valiliği tarafından yapılan duyuruda; ““İstanbul ilinde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeni ile, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanabilmesi için, İstanbul iline hareket eden araçların, ikinci bir duyuruya kadar ilimiz sınırlarından çıkış yapmalarına izin verilmeyecektir. Vatandaşlarımızın kendi güvenlikleri için görevlilerimize yardımcı olmaları önemle rica olunur” denildi. Duyurunun ardından Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde polis ekipleri harekete geçti. İstanbul giriş yönünde tedbirlerini artıran polis ekipleri gelen araçları geri gönderdi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle güvenliği artıran ekipler, gün boyunca çalışmalarına devam etti.

Haber/Faik Onur KAYA

 

VİDEOLU HABER İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10