Minikler eğlenceli etkinliklerde bir araya gelecek

Kapaklı Belediyesi yarıyıl tatilinde olan çocuklara özel Karne Şenliği düzenleyecek. Çocuk sineması ve çocuk tiyatrosunun ardından düzenlenen şenlik kapsamında çocuk atölyeleri ve kostümlü animatÃ

Tekirdağ 26.01.2022 17:10:00 0
Minikler eğlenceli etkinliklerde bir araya gelecek

Kapaklı Belediyesi Ocak ayı kültür sanat etkinlik takvimi çocuklara özel etkinliklerle devam ediyor. Yarıyıl tatilinde olan çocukların vakitlerini eğlenceli değerlendirmesi için çocuk sineması ve çocuk tiyatrosunun ardından Karne Şenliği düzenlenecek.

 

PAMUK ŞEKER, POPCORN VE BALON DAĞITILACAK

 

Atatürk Kültür Merkezi’nde bugün saat 11.00’da başlayacak ve 17.00’ye kadar sürecek şenlik kapsamında çocuk atölyeleri ve kostümlü animatörler gibi birbirinden eğlenceli etkinlikler çocuklarla buluşacak. Etkinlik kapsamında çocuklara pamuk şeker, popcorn ve balon dağıtılacağı belirtildi.

 

“TÜM ÇOCUKLARIMIZI BEKLİYORUM”

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, çocukların yarıyıl tatilini hem eğlenip hem öğrenebilecekleri etkinliklerle geçirmelerini sağlamak adına çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, “Çocuk sineması ve çocuk tiyatrosunun ardından yarın Atatürk Kültür Merkezimizde düzenleyeceğimiz Karne Şenliği’ne tüm çocuklarımızı bekliyorum” dedi.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10