205 kilometrelik hızla bu kazaya sebep oldu

Geçtiğimiz hafta Çerkezköy - Kapaklı yolunda meydana gelen ve 1'i bebek 4 kişinin yaralandığı kazanın sebebi ortaya çıktı. 17 yaşındaki gencin, Süleyman Sözen'in kullandığı araca ?

Çerkezköy 26.01.2022 18:05:00 0
205 kilometrelik hızla bu kazaya sebep oldu

Geçtiğimiz hafta Çerkezköy - Kapaklı yolunda meydana gelen ve 1’i bebek 4 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin ortaya çıkan görüntülerde, kazaya sebep olan 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün hızı dikkat çekti.

 

SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI

 

17 yaşındaki E.Ö.K.’nin kullandığı 59 EF 320 plakalı araç, Süleyman Sözen’in kullandığı 59 PH 358 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atarak diğer şeride geçen araçta bulunan sürücü Süleyman Sözen, eşi Nurgül Sözen, kızı Nuray Buksu ve 1 buçuk yaşındaki torunu Ahmet Kerem Buksu Araçta sıkıştı. Yaralılar olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçtan çıkartılarak ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Kazaya sebebiyet veren 17 yaşındaki E.Ö.K. ise aracı bırakarak kaza yerinden kaçtı. Polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan 17 yaşındaki sürücü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

 

17 yaşındaki gencin, Süleyman Sözen’in kullandığı araca çarpma anına ait görüntüler ortaya çıkarken, görüntülerde, gencin kullandığı aracın 205 kilometre hız yapması da dikkatlerden kaçmadı.

 

 

AİLE İSYAN ETTİ

 

Kazada yaralanan 1 buçuk yaşındaki Ahmet Kerem Buksu’nun tedavisinin İstanbul’da devam ettiği ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazada belinde kırıklar oluşan ve evde tedavisi devam eden araç sürücüsü Süleyman Sözen, “Kızım ve torunum Kapaklı’da misafirliğe gelmişlerdi. Onları aldım Çerkezköy’e götürüyordum. Sivrioğlu Mevkii’nde benzinlik karşısında, aynaya baktım, arkamdaki araç uçarcasına geliyordu. Sağ şeritteydim. İleride MOBESE olduğu için dikkat ediyordum. Sadece dikiz aynasından onun uçtuğunu gördüm. Sonra da acı bir patırtı. Hatırladıklarım bu kadar” dedi. 1 buçuk yaşındaki torununun hastanede tedavisinin devam ettiğini ifade eden Süleyman Sözen, bu kazaya sebebiyet veren 17 yaşındaki sürücünün serbest bırakılmasına isyan ederek, kazaya sebebiyet veren sürücünün adalet karşısında cezalandırılmasını istedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 

VİDEOLU HABER İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10