Mustafa As mazbatasını aldı

Hafta sonunda gerçekleştirilen Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerinde rakibi Fikret Tanyeri'ye karşı 26 oyluk farkla seçimi kazanarak güven tazeleyen Mustafa As mazbatasını aldı. M

Çerkezköy 27.01.2022 16:41:00 0
Mustafa As mazbatasını aldı

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın olağan genel kurulu hafta sonunda Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşmiş, mevcut Başkan Mustafa As ile Fikret Tanyeri’nin yarıştığı seçimde geçerli 914 oyun 470’sini alan Mustafa As güven tazelerken, rakibi ise Fikret Tanyeri ise 444 oyda kalmıştı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Dün saat 13.30’da Çerkezköy İlçe Seçim Kuruluna yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gelen Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, mazbatasını ise Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Nigar Hilal Bayram Polat’ın elinden aldı. Çerkezköy Adliye Sarayı önünde basın açıklaması gerçekleştiren As, “ Özellikle Çerkezköy, Kapaklı ve hepimiz için hayırlı uğurlu olur. Ben öncelikle o gün oy kullanmaya gelen tüm esnaf arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Çok demokratik bir ortamda centilmence bir seçim oldu. İnşallah hepimiz için hayırlı uğurlu olur. Burada çıkardığımız sonuca göre çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz evet daha verimli bir çalışma yapmak adına ben ve arkadaşlarım denetim ve yönetim kurulu üyelerimle birlikte her zaman esnafımızın yanında olacağımızı tekrar buradan sözünü veriyorum. Hepimiz için hayırlı uğurlu olur inşallah. Kaldığımız yerden çalışmalarımız en iyi şekilde devam edecek. Çerkezköy ve Kapaklı’nın esnafı bunu fazlasıyla hak ediyor” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

VİDEOLU HABER İÇİN TIKLAYINIZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10