Eşini tabanca ile öldürüp, intihar etti

Çorlu'da yaşayan 27 yaşındaki İlker Ustaoğullları tartıştığı eşi Esra Ustaoğullları'nı çocuklarının gözü önünde tabanca ile vurduktan sonra aynı silah ile yaşamın

Çorlu 27.01.2022 17:12:00 0
Eşini tabanca ile öldürüp, intihar etti

Çorlu Şeyhsinan Mahallesi Öksüz Çeli Sokak üzerinde Ustaoğulları ailesinin evinde meydana meydan gelen olayda iki çocukları olan İlker Ustaoğulları ile eşi Esra Ustaoğulları arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine İlker Ustaoğulları çocuklarının gözü önünde eşine tabancayla ateş etti. Vücuduna 4 kurşun isabet eden Esra Ustaoğulları, kanlar içerisinde yere yığılırken, İsker Ustaoğulları aynı silahlı başına ateş açtı. Silah seslerini duyan komşularının ihbarıyla eve çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

 

 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

 

Polis kilitli olan daire kapısını kırıp içeri girerken, çifti kanlar içerisinde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede İlker Ustaoğulları'nın yaşamını yitirdiği belirlenirken, ağır yaralı eşi ise ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak genç kadın, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından İlker Ustaoğulları´nın cansız bedeni Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10