Organ bağışı için duyarlılık çağrısı

Çerkezköy Devlet Hastanesi tarafından düzenlenen ‘Organ Bağışı Kampanyası’ devam ederken, kampanya sorumlusu Onur Öztürk, Çerkezköylüleri organ bağışı konusunda duyarlı olmaya çağÄ

Çerkezköy 2.11.2011 20:27:00 0
 Organ bağışı için duyarlılık çağrısı
Çerkezköy Belediye Meydanı’nda önceki gün Organ Bağışı standı açan Çerkezköy Devlet Hastanesi görevlileri, dün de Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nda stant açtı. Çerkezköy Belediye Meydanı’nda açılan stantta sadece üç kişinin organ bağışı yaptığını söyleyen Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde görevli Sosyal Çalışmacı Onur Öztürk, birçok insanın hayatının bu bağışlar sayesinde kurtarılabileceğini ifade ederek vatandaşların konu hakkında bilinçli olmaları gerektiğini ve katılımların artmasını beklediklerini söyledi.
 
14 ÖĞRENCİDEN ORGAN BAĞIŞI
BSH fabrikasında başlayan kampanya, sırasıyla Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nda daha sonra da Kipa Alışveriş Merkezi’nde devam etti. BSH’tan dokuz kişinin, Belediye meydanında da üç kişinin bağışta bulunduğu kampanya kapsamında Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nda da 14 kişi organlarını bağışladı. Kampanya kapsamında Kipa’daki Organ Bağışı standı bugün de açık kalacak. Öztürk, ayrıca 4 Kasım Cuma günü Çerkezköy Devlet hastanesi çalışanlarına ‘Organ Bağışı’ konulu eğitim verileceğini ifade etti.
Haber / Ahmet KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10