Borç kavgasına bir tutuklama

Kredi kartı borcunu ödeyemediği için bunalıma giren Burhan Cevat Özköylü, borç para istediği arkadaşı Cemal Coşkunca'yı silahla yaraladı. Özköylü, tutuklanarak Silivri Cezaevine gönderildi.

Çerkezköy 3.11.2011 21:07:00 0
Borç kavgasına bir tutuklama

Borçları yüzünden bunalıma giren 60 yaşındaki Burhan Cevat Özköylü, aldığı alkolün de etkisiyle kendisine borç para vermeyen iş arkadaşı Coşkunca'yı silahla yaraladı. Arkadaşını dizinden ve kalçasından yaralayan Özköylü, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

SİLİVRİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Akşam saatlerinde savcı karşısına çıkarılan ve savcılık tarafından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen Özköylü “aday öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderildi.

ARKADAŞINA KURŞUN YAĞDIRDI

Edinilen bilgiye göre, söz konusu olay Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi yanında meydana geldi. Ödemekte güçlük çektiği kredi kartı borcu nedeniyle hakkında icra takibi başlatılan Özköylü, aynı işyerinde çalıştığı Coşkunca’dan borç para istedi. Kendisine borç para vermeyen coşkunca Bir süre sonra arkadaşının başka birisine borç para verdiğini öğrenince sinirlenen Özköylü, konuşmak için çağırdığı Coşkunca'yla tartışmaya başladı. Tartışma sürerken, Özköylü, üzerindeki silahı çıkararak Coşkunca’ya kurşun yağdırdı. Olayın ardından kalçasına ve dizine isabet eden iki mermi ile yaralanan Coşkunca Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Özköylü de Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10