Hazırlık maçında Velimeşe’ye yenildik

Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezköyspor hazırlık karşılaşmasında Tekirdağ Süper Amatör Küme’de şampiyonluk hesapları yapan Velimeşe Belediyespor’a konuk ol

4.11.2011 20:30:00 0
Hazırlık maçında Velimeşe’ye yenildik

Bayram tatili nedeniyle ara verilen ligde hazırlıklarını sürdüren iki ekip hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldiler.

İKİ EKİPTE KONTROLLÜ BAŞLADI

Süper Amatör Küme’de bu yıl şampiyonluğu hedefleyen Velimeşe Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lig’de istediğini elde edemeyen Çerkezköyspor hazırlık maçında karşı karşıya geldiler. Önceki gün Velimeşe Sahası’Nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Velimeşe Belediyespor etkili başladı.Karşılaşmanın başlaması ile birlikte her iki ekip etkili futbol oynamaya çalıştı.Velimeşe Belediyespor, kendi evinde oynamanın avantajını kullanarak öne geçmek istedi. Konuk ekip Çerkezköyspor ise kontrollü bir oyun sergiledi.

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

İlerleyen dakikalarda ev sahibi ekip Velimeşe Belediyespor ataklarını sıklaştırmasına rağmen istediğini elde edemedi. Konuk ekip Çerkezköyspor ise kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı.

Müsabakanın ilk devresinin sonlarına doğru konuk ekip Çerkezköyspor gol için tüm hatlarıyla Velimeşe Belediyespor yarı alanına yüklendi. Birçok pozisyona girmesine rağmen Çerkezköyspor golü bulamadı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre 0-0’lık eşitlik ile sona erdi.

BİROL İLE ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın ikinci devresi ilk devreye nazaran cılız ataklarla geçti. Çerkezköyspor kadroda yer bulamayan oyuncularına yer verirken, ev sahibi ekip Velimeşe Belediyespor galibiyet golü için rakip kalede ataklar geliştirmeye çalıştı. Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan mücadelede iki takımda birbirlerine üstünlük kuramadı.Net gol pozisyonun 90 dakika boyunca hemen hemen hiç yaşanmadığı maçta 86.dakikada defansında az adamla yakalanan Çerkezköyspor'un bir anlık pozisyon hatasını Velimeşe Belediyespor’lu Birol affetmedi.

VELİMEŞE KAZANDI

Karşılaşmada 1-0 öne geçen ev sahibi ekip Velimeşe Belediyespor kalan dakikalarda kontrollü bir oyun sergilerken, temsilcimiz Çerkezköyspor ise karşılaşmayı beraberlikle bitirmek için gol aradı. Savunmada hata yapmayan Velimeşe Belediyespor temsilcimize gol şansı tanımadı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma ev sahibi ekip Velimeşe Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10