Çerkezköyspor haftayı maç yapmadan tamamlayacak

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta mücadele eden Çerkezköyspor haftayı bay olarak tamamlayacak. Temsilcimiz Çerkezköyspor en son beşinci hafta karşılaşmasında kendi evinde Beşyüzevlerspor ile karşılaÅ

11.11.2011 23:03:00 0
Çerkezköyspor haftayı maç yapmadan tamamlayacak
Bölgesel Amatör Lig’e kötü bir başlangıç yapan Çerkezköyspor ligin altıncı haftasını maç yapmadan geçecek.
 
LİGE KÖTÜ BAŞLADI
Çerkezköyspor ligin ilk hafta karşılaşmasında kendi evinde Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkisiz bir oyun ortaya koyan temsilcimiz karşılaşmadan 3-2’lik skor ile mağlup ayrılmıştı. İkinci hafta Silivrispor deplasmanına çıkan Çerkezköyspor hiç beklemediği bir skor ile karşı karşıya kaldı. Rakibi karşısında çok kötü bir oyun ortaya koyan Çerkezköyspor karşılaşmadan 5-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bir sonraki hafta kendi evinde Adapazarıspor’u konuk eden temsilcimiz rakibi karşısında iki farklı mağlup duruma geçmesine rağmen son dakikalarda beraberliği yakaladı. Ancak konuk ekibin uzatma dakikalarında bulduğu golle karşılaşmadan 3-2 mağlubiyet ile ayrılmıştık.
 
ÜÇ PUANDA BULUNUYOR

Lig’de dördüncü hafta Vitraspor’u konuk eden temsilcimiz rakibi karşında etkili bir oyun ortaya koydu. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan temsilcimiz karşılaşmanın ilk devresinde arzuladığı galibiyet golünü bulamadı. Orta alanda etkili olan temsilcimiz karşılaşmanın ikinci devresinde bulduğu tek golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrılmasını bildi. Aldığı galibiyet ile ligdeki ilk üç puanını alan temsilcimiz beşinci hafta karşılaşmasında Beşyüzevlerspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başında öne geçen Çerkezköyspor üstünlüğünü devam ettiremedi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında rakibinin iki golüne engel olamayan Çerkezköyspor ligdeki dördüncü mağlubiyetini almış oldu. Çerkezköyspor ligde oynadığı beş karşılaşmada tek galibiyet ve dört yenilgi ile üç puanla sekizinci sırada bulunuyor.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10