Kızılpınar uzatmalarda 2-1

Tekirdağ U-15 Ligi B Grubu’nda 14.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı kendi evinde Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımını konuk etti. Her iki takımında maç boyunca etkili

13.11.2011 20:27:00 0
Kızılpınar uzatmalarda 2-1

Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ile Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı hafta sonunda üç puan mücadelesi verdi.

KIZILPINAR MAÇA HIZLI BAŞLADI

Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Cumartesi günü saat 13.00’de oynanan karşılaşmaya
Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı 1-Sefa, 2-Tolga, 3-Enes, 4-Ahmet, 5-Enes B., 6-Oğuzhan, 7-Tolga Rauf, 8-Orkun, 9-Burak, 10-Doğukan, 11-Semih kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı ise  1-Yunus Emre, 2-Olcay, 3-Ercan, 4-Aykut, 5-Bayram, 6-Hacı, 7-Mustafa, 8-Resul, 9-Mehmet, 10-Rojhat, 11-Fatih ilk onbiri ile çıktı. Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip  Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı karşılaşmanın ilk dakikasında öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta defansın arkasına iyi sarkan Mehmet kalecinin üstünden aşırtma vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı.
 

EV SAHİBİ EKİP BERABERLİĞİ ARADI

İlk dakikada gelen golle kısa süreli bir şok yaşayan ev sahibi ekip Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı kalan dakikalarda beraberlik mücadelesi verdi. Her iki takımında karşılaşmanın ilk on dakikasında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmadı. Müsabakanın ilerleyen dakikalarına doğru Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı oyuna ortak olmaya çalışsa da istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. İleri de istediği gibi çoğalamayan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı kalesinde de tehlikeli ataklar gördü.
 

 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında oyunda hakimiyeti eline almayı başaran ev sahibi ekip Çerkezköyspor beraberlik golü için sağlı sollu ataklar geliştirdi. Karşılaşmanın 19.dakikasında ev sahibi ekip beraberliği yakaladı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Tolga düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skorda dengeyi getirdi. Gelen golle birlikte heyecanda arttı. Doğukan ve Semih ile etkili hücumlar geliştiren Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı galibiyet golünü bulamadı. Karşılaşmanın ilk devresinin son dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre 1-1 sona erdi.

 

İKİ TAKIMDA AÇIK FUTBOL SERGİLEDİ

Karşılaşmanın ikinci devresinde Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı kendi evinde oynamanın avantajını kullanmaya çalıştı. Ancak başarılı olamadı. Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı ise kalan dakikalarda kontra ataklarla gole ulaşmaya çalıştı.Kendi yarı alanından çabuk çıkan Kızılpınar  Belediyespor U-15 Futbol Takımı yakaladığı pozisyonları da değerlendiremedi. Karşılaşmanın ikinci devresinin kalan dakikalarında her iki takımda açık bir futbol sergilerken Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı Rojhat ile önemli pozisyonları değerlendiremedi.
 

KIZILPINAR ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın son on dakikası 1-1 eşitlik ile geçildi. Yapılan oyuncu değişiklikleri ile rakip kaleye yüklenen Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımının galibiyet golü için yüklendiği dakikalarda kontra atak yakalayan konuk ekip Kızılpınar Belediyespor karşılaşmada öne geçti. Rakibini az adamla yakalayan Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımında Rojhat’ın pası ile hareketlenen Fatih yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek takımını 2-1 öne geçirdi.
 

15 PUANA YÜKSELDİ

 Karşılaşmada ikinci kez öne geçen konuk ekip Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı kontrollü bir oyun sergilerken, ev sahibi ekip Çerkezköyspor ise beraberlik golü için yüklendi. Karşılaşmanın son dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımının 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmadan galibiyet ayrılan Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı puanını 15’e yükseltirken, Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ise 22 puanda kaldı. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10