Kızılpınar beşledi 5-2

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Kızılpınar Belediyespor Ahımehmetspor’a konuk oldu. Eksik kalan rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan temsilcimiz Caner(2), Fahrettin(2) ve Abuze

16.11.2011 00:06:00 0
Kızılpınar beşledi 5-2
Son haftaların formda ekibi Kızılpınar Belediyespor ligin yedinci haftasını galibiyet ile kapattı.
 
PAZAR GÜNÜ OYNANDI
Pazar günü Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda saat 16.00’da başlayan karşılaşmaya temsilcimiz Kızılpınar Belediyespor 1-Emre, 2-Hilmi, 3-Selçuk, 4-Gürbüz, 5-Celil, 6-Emrah, 7-Abuzer(Rojhat), 8-Yunus, 9-Caner, 10-Fahrettin(Onur), 11-Ufuk(Fatih) ilk onbiri ile çıktı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında temsilcimiz Kızılpınar Belediyespor kontrollü bir oyun sergiledi. Saha avantajını değerlendirmeye çalışan ev sahibi ekip Ahımehmetspor ise istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın ilk dakikaları ise karşılıklı ataklarla geçildi. İlerleyen dakikalara doğru Kızılpınar Belediyespor ağırlığını hissettirmeye başladı. Ev sahibi ekip Ahımehmetspor ise kontra ataklarla gol aramaya çalıştı. Ancak başarılı olamadı.
 
TEMSİLCİMİZ GOLÜ BULDU
Bir türlü istediği golü bulamayan Kızılpınar Belediyespor rakibinin de ataklarında gole izin vermedi. Ahımehmetspor ise karşılaşmanın ilk devresinin ilerleyen dakikalarına doğru Kızılpınar Belediyespor baskısını kırıp rakip kaleye cesur olarak gelmeye başladı. Ataklarını sürdüren Kızılpınar Belediyespor karşılaşmanın 17.dakikasında penaltı kazandı. Sağ kanattan kullanılan kornerde topa iyi yükselen Ufuk’un vuruşunu savunma oyuncusu çizgide elle çıkardı. Bu pozisyonun ardından Ahımehmetspor karşılaşmada 10 kişi kaldı. Topun başına geçen Fahrettin düzgün vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
 
 
FARK İKİYE ÇIKTI
Golün ardından rahatlayan temsilcimiz ikinci gol için rakip kaleye yüklendi. Bir kişi eksik mücadele sergileyen ev sahibi ekip ise oyun disiplininden koptu. Ataklarını sürdüren Kızılpınar Belediyespor 24.dakikada ikinci gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası dışında topla buluşan Caner’in vuruşu üst direğe çarparak auta çıktı. Rakibinin eksik olmasını iyi değerlendiren konuk ekip Kızılpınar Belediyespor sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. 28.dakikada Sağ kanattan kullanılan kornerde ceza sahası dışında topla buluşan ilk golün sahibi Fahrettin mükemmel bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.
 
 
FARK ÜÇE ÇIKTI
Aradaki farkın ikiye çıkması ile birlikte Ahımehtespor bir ara oyun disiplininden tamamen koptu. Kızılpınar Belediyespor ilk devresinin sona ermesinden önce bir gol daha bulmak istedi. Sağlı sollu geliştirdiği ataklarla Ahımehmetspor yarı alanında etkili olan Kızılpınar Belediyespor farkı üçe çıkardı. 43.dakikada orta alanda topla buluşan Abuzer kalecinin önde olduğunu görerek mükemmel bir vuruşla farkı üçe çıkardı. Ahımehmetspor ilk devrenin uzatma dakikalarında nadir ataklarda net gol pozisyonuna giremedi. Karşılaşmanın ilk devresinde başka gol olmayınca Kızılpınar Belediyespor ilk devreyi 3-0 önde tamamladı.
 
KIZILPINAR BOŞ DURMADI
Karşılaşmanın ikinci devresinin başlaması ile birlikte Kızılpınar Belediyespor fark için rakibi üzerine gitti. Ahımehmetspor ise ilk devreye oranla ikinci devre daha etkili futbol oynadı. Orta alanda rahat bir oyun ortaya koyan Kızılpınar Belediyespor organize ataklarla farkı dörde çıkarmaya çalıştı. Rakip kaleyi abluka altına alan konuk ekip karşılaşmanın 58.dakikasında Caner ile dördüncü golüne kavuştu. Karşılaşmanın 4-0’a gelmesi ile birlikte Kızılpınar Belediyespor oyunu istediği gibi yönlendirmeye devam etti. Ahımehmetspor ise en azından bir gol için Kızılpınar Belediyespor kalesine yüklendi.
 
FARK İKİYE İNDİ
Ev sahibi ekip Ahımehmetspor duran topla bir gol bularak farkı üçe indirdi. Kızılpınar Belediyespor’da Fahrettin ve Ufuk’un yerine genç oyuncular Fatih ve Onur oyuna dahil oldular. Gelen golle birlikte umutlanan ev sahibi ekip farkı ikiye indirmek için Kızılpınar Belediyespor yarı alanına cesurca gelmeye çalıştı. 75.dakikada duran toptan bir gol daha bulan ev sahibi ekip farkı ikiye indirdi. 80.dakikada Abuzer’in yerine bir diğer genç oyuncu Rojhat girdi. 
 
KIZILPINAR BEŞİNCİ GOLÜ BULDU
Oyunun son bölümlerine doğru Kızılpınar Belediyespor aradaki farkı daha da açmak için mücadele etti. Ahımehmetspor ise istediği pozisyonlara giremedi. Müsabakanın 85.dakikasında gelişen organize Kızılpınar Belediyespor atağında ceza alanı dışında topla buluşan Caner güzel bir vuruşla takımının beşinci golüne imza attı. Kızılpınar Belediyespor son dakikalara doğru pozisyon bulmaya devam etti. Özellikle hücum organizasyonları iyi yapan Kızılpınar Belediyespor gol pozisyonuna girmede zorlanmadı.
 
ÜÇ PUAN KIZILPINAR BELEDİYESPOR’UN
Son bölümler Kızılpınar Belediyespor’un atakları ile geçildi. Son bölümlerde Kızılpınar Belediyespor altıncı gol için rakip yer alana oyunu yıkarken, Ahımehmetspor ise farkı indirmek için mücadele etti. Gelişen karşılıklı ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Kızılpınar Belediyespor’un 5-2 üstünlüğü ile tamamlandı. Haftayı üç puan ile tamamlayan Kızılpınar Belediyespor puanını 9 yaparak dördüncü sıraya yükselirken, Ahımehmetspor ise 7 puanda kaldı.
 
“OYUNCULARIMI KUTLUYORUM”

Karşılaşmadan üç puan ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyleyen Kızılpınar Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Çolak” karşılaşmanın ilk dakikasından son dakikasına kadar etkili oyunumuzu sürdürdük. Rakibin on kişi kalmasının ardından tamamen rahatlayarak arka arkaya goller buldu. Rakibin bulduğu iki golde duran top eksikliğimizi gördük. Karşılaşmada üstün bir oyun sergileyen bütün futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum. Bu maçı unutup önümüzdeki hafta kendi evimizdeki Vakıflar Güvenspor karşılaşması hazırlıklarına başlayacağız” diye konuştu.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10