Sultanlar Arkas maçına kilitlendi

Aroma 2.Bayanlar Lig’i A Grubu’nda haftaya 7 puan ile altıncı sırada giren Barutlar İnşaat Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı hafta sonu Arkasspor karşısına çıkacak. Arkasspor Bayan Voleybol Takımı

17.11.2011 21:54:00 0
Sultanlar Arkas maçına kilitlendi
Barutlar İnşat Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Arkasspor maçı hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.
 
HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Cumartesi günü oynanan Sariyer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı maçının ardından Pazar gününü izinli geçiren Barutlar İnşaat Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Pazar günü oynayacağı Arkasspor maçı hazırlıklarına Pazartesi günü yaptığı haftanın ilk idmanı ile başladı. Hafta boyunca eksik oyuncuları ile hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz bugün ve yarın yapacağı antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak.
 
“TEK HEDEF GALİBİYET”
Sariyer Belediyespor karşısında etkili bir oyun sergilediklerini ve karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyleyen Barutlar İnşaat Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Tayfun Pişiren” göstermiş olduğumuz performansla bu ligde ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu gösterdik. Hafta sonunda Arkasspor karşısında hedefimiz galibiyet olacaktır. Galibiyetten başka bir olasılık düşünmüyoruz” dedi.
 
ANTRENMANLARDA EKSİK OYUNCULARIMIZ VARDI
Hafta içinde gerçekleştirdikleri antrenmanlarda eksik oyuncularının da bulunduğunu söyleyen Pişiren” Nihal, Serpil, Mine, Duygu ve Filiz üniversite sınavları nedeniyle antrenmanlara katılamadılar. 7 oyuncu ile hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Eksik oyuncularımızla birlikte maçtan bir gün önce tam kadro bir antrenman yapacağız. Cumartesi günü oynanması gereken karşılaşmayı Pazar günü saat 17.00’ye alınmasında göstermiş oldukları incelikten ötürü Arkasspor yöneticilerine de teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10