Kızılpınar Belediyespor seri peşinde

1.Amatör Küme B Grubu temsilcilerimizden Kızılpınar Belediyespor sekizinci hafta karşılaşmasında Vakıflar Güvenspor’u konuk edecek. Kızılpınar Sahası’nda Pazar günü oynanacak karşılaşma s

19.11.2011 00:35:00 0
Kızılpınar Belediyespor seri peşinde
Kızılpınar Belediyespor ligin sekizinci hafta karşılaşmasında kendi evinde Vakıflar Güvenspor ile karşı karşıya gelecek.
 
İLK İKİ HAFTAYI YENİLGİ İLE TAMAMLADI
1.Amatör Küme B Grubu temsilcilerimizden Kızılpınar Belediyespor ilk hafta karşılaşmasında kendi evinde Kapaklıspor’a mağlup olurken, ikinci hafta karşılaşmasında konuk olduğu Trexta Fevzipaşaspor’a tek golle yenilmişti. Üçüncü hafta karşılaşmasında kendi evinde Sarayspor’u konuk eden temsilcimiz karşılaşmadan 4-0’lık skor ile galip ayrılmasını bilmişti. Ligin beşinci haftasını bay olarak geçen Kızılpınar Belediyespor altıncı hafta konuk ettiği Büyükyoncalıspor’u 5-0’lık skor ile mağlup etmişti. Bir önceki hafta Ahımehmetspor deplasmanına çıkan temsilcimiz Kızılpınar Belediyespor rakibini 5-2’lik skor ile geçmişti. Temsilcimiz Kızılpınar Belediyespor oynadığı altı karşılaşmada 9 puanı bulunuyor.
 
“ÜÇ PUAN İSTİYORUZ”
Hafta içinde yaptığı antrenmanlarla Vakıflar Güvenspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Kızılpınar Belediyespor maç saatini beklemeye başladı. Galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyleyen Kızılpınar Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Çolak” İyi bir ekibimiz var. Kendi sahamızın avantajını değerlendirerek karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmayı hedefliyoruz. Vakıflar Güvenspor karşısında kazanmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Zor bir karşılaşma olacak. Bizi her maçımızda desteklemeye gelen taraftarlarımızı yarın ki karşılaşmaya bekliyoruz” diye konuştu.
 
MAÇ SAAT 14.00’DA BAŞLAYACAK

Kızılpınar Belediyespor ile Vakıflar Güvenspor ligin sekizinci hafta karşılaşmasında Kızılpınar Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak karşılaşma ise saat 14.00’de  başlayacak.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10