Polis ağabeylerinden öğrencilere ‘Trafik dersi’

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilere yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi. Seminerde konuşan polis memuru Sebahattin Yalçın, öğrencilere “Sürücü ve Yaya Eğit

Çerkezköy 19.11.2011 01:04:00 0
Polis ağabeylerinden öğrencilere ‘Trafik dersi’
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü öğrencilere yönelik eğitimleri sürdürüyor.
Eğitimler kapsamında dün de 75. Yıl İlköğretim Okulu’nda seminer düzenlendi. Seminerde konuşan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü personellerinden polis memuru Sebahattin Yalçın, 4/C sınıfı öğrencilerine çeşitli tavsiye ve uyarılarda bulundu.
 
TRAFİK KONUSUNDA UYARI VE TAVSİYE
Öğrencilere karşıdan karşıya geçerken öncelikle üst geçit veya alt geçidi kullanmalarını tavsiye eden Polis Memuru Yalçın, “Trafik ışıklarının olduğu bölgelerde yeşil ışık yandıktan sonra sola ve sağa bakıp yaya geçitlerini kullanın” dedi. “Haklı olmanız tehlikede olmamanız anlamına gelmez’ diyen Yalçın, “Bu yüzden yeşil ışık size yansa da etrafınıza bakın uzaktan hızlı gelen araç duramayabilir” uyarısında bulunarak öğrencilerin bu konuda dikkatli olmalarını istedi. 
 
ÖĞRENCİLERE HEDİYE
Sebahattin Yalçın, öğrencilere, servisten inerken ve binerken uymaları gereken kuralları da anlattı. Dersin sonunda öğrencilere trafikle ilgili slayt gösterisi sunuldu. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Yalçın, dersin sonunda öğrencilere çorap hediye etti. 
 

Haber/Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10