Çerkezköyspor Karagümrük’ü yaktı 3-2

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor hafta sonunda deplasmanda lig lideri F.Karagümrükspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan temsilcimiz karşıla

21.11.2011 19:33:00 0
Çerkezköyspor Karagümrük’ü yaktı 3-2
MAÇ VEFA STADI’NDA OYNANDI
Bölgesel Amatör Lig’in 7.haftasında Çerkezköyspor, grubun namağlup lideri Fatih Karagümrük deplasmanına çıktı. Vefa Stadı’nda Pazar günü oynanan karşılaşmayı Alper Çetin yönetirken, yardımcılıklarını Erdem Kaçar ve Abdulsamet Seçim yaptı. Bülent Sağıroğlu dördüncü hakem olarak görev yaptı. Karşılaşmaya ev  sahibi ekip F.Karagümrükspor 1-Ahmet, 2-Murat, 3-Umut, 4-Alperen, 5-Hakan, 6-Oğuzhan, 7-Hayrullah, 8-Sinan, 9-Abdullah, 10-Turgut,11-Eray ilk onbiri ile başlarken, temsilcimiz ise  1-Muzaffer, 2-Volkan, 3-Gökhan, 4-Mesut 5-Volkan Erdoğan, 6-Orçun( Dk 80 Alihan), 7-Gökhan( Dk.55 Ramazan), 8-Gençağa, 9-Mehmet Narin(Dk 89 Soner), 10-Hüseyin, 11-Fırat kadrosu ile mücadele etti.
 
TEMSİLCİMİZ FIRTINA GİBİ BAŞLADI
Karşılaşmaya etkili başlayan temsilcimiz Çerkezköyspor sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. Karşılaşmanın 6.dakikasında Çerkezköyspor geliştirdiği atakta öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Mehmet Narin’in vuruşunu arka direkte Fırat düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı. Maça fırtına gibi başlayan temsilcimiz ikinci golü ararken, ev sahibi ekip ise toparlanarak beraberlik golünü aradı. Ataklarını sürdüren temsilcimiz karşılaşmanın  10.dakikasında farkı ikiye çıkardı. Ceza sahası dışında iki oyuncuyu oyundan düşüren Hüseyin sağ çaprazdan ceza sahası içine girdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Hüseyin uzak köşeye topu göndererek skoru 2-0 yaptı. Gelen iki golle birlikte temsilcimiz karşılaşmada tamamen rahatlarken, ev sahibi ekip ise farkı bire indirmek için ataklarını sürdürmeye devam etti.
 
GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ
Çabuk toparlanan ev sahibi ekip F.Karagümrükspor organize ataklarla temsilcimiz kalesine yüklendi. Ataklarını sürdüren ev sahibi ekip F.Karagümrükspor karşılaşmanın 15.dakikasında farkı bire indirdi. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Eray Fırat yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-2’ye getirdi. Taraftarının desteği ile umutlanan ev sahibi ekip kalan dakikalarda beraberlik golü ararken, temsilcimiz ise organize ataklarla üçüncü golü bulmaya çalıştı. Orta alanda topa daha çok sahip olan ev sahibi ekip ataklarının karşılığını bularak karşılaşmada beraberliği yakaladı. Sol kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Abdullah Koparan şık bir vuruşla skoru 2-2’ye getirdi.
İLK DEVREDEN DÖRT GOL ÇIKTI
Skorun dengeye gelmesi ile birlikte heyecan da artamaya devam etti. Her iki takım da açık bir futbol sergilerken taraftarlar müthiş bir karşılaşma izledi. Çerkezköyspor rakibinin arka arkaya gelen golleri ile birlikte oyun disiplininden kopmayarak Hüseyin ve Mehmet Narin ile pozisyonlar geliştirdi. Ev sahip ekip F.Karagümrükspor ise Çerkezköyspor’un üstüne geldiği dakikalarda öne geçmeye çalıştı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devrede karşılıklı kaydedilen gollerle 2-2 sona erdi.
 
MEHMET NARİN SAHNEYE ÇIKTI
Karşılaşmanın ikinci devresine her iki takımda galibiyet mücadelesi verdi. Temsilcimiz Çerkezköyspor rakibine göre daha atak bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın ikinci devresinin ilk dakikalarında temsilcimiz Çerkezköyspor Mehmet Narin ile geliştirdiği ataklarda arzuladığı üçüncü gole kavuşamadı. Temsilcimiz kalesine kontra ataklarla yüklenen ev sahibi ekip F.Karagümürkspor ise istediğini elde edemedi. Ataklarını sürdüren temsilcimiz karşılaşmanın 70.dakikasında Mehmet Narin ile galibiyet golünü buldu. Orta sahada Hüseyin’den aldığı pasla ilerleyen Mehmet Narin seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Mehmet Narin’in sert vuruşu ağlarla buluşunca Çerkezköyspor deplasmanda tekrar öne geçti.
 
KARAGÜMRÜK BERABERLİK İÇİN YÜKLENDİ
Gelen golle birlikte büyük sevinç yaşayan temsilcimiz kalan dakikalarda fark mücadelesi verirken, ev sahibi ekip ise beraberlik golünü bulmaya çalıştı. Orta alanda kontrollü bir oyun ortaya koyan temsilcimiz rakibine kolay pozisyon şansı vermedi. Savunma da ve orta alanı kalabalık tutan temsilcimiz kontra ataklarla etkili oldu. Ev sahibi ekip ise son dakikalarda oyuncu değişikliği yaparak tüm hatlarıyla temsilcimiz kalesine yüklendi.
 
6 PUANA YÜKSELDİK
Karşılaşmanın son dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma temsilcimiz Çerkezköyspor’un 3-2’lik üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmadan çok önemli bir galibiyet ile ayrılan temsilcimiz puanını 6’ya yükseltirken, ligdeki ilk mağlubiyetini alarak şampiyonluk yarışında büyük yara alan ev sahibi ekip F.Karagümrükspor ise 14 puanla liderliğini devam ettirdi
 

Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10