Erdoğan’dan CHP’ye ‘Madımak’ eleştirisi

HAS Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer’in Madımak olayını yeniden gündeme getirerek konuyla ilgili meclise soru önergesi sunmasını el

Çerkezköy 21.11.2011 19:45:00 0
Erdoğan’dan CHP’ye ‘Madımak’ eleştirisi
CHP’Yİ ELEŞTİRDİ
Yüceer’e “Çerkezköy ve Tekirdağ için hangi açıklamaları yaptın da Madımak olayının akıbetini soruyorsun” sözleri ile seslenen Erdoğan “Sizin göreviniz bu değil. Göreviniz Çerkezköy, Tekirdağ ve Trakya’nın sorunlarıyla ilgilenmek ve bunları gündeme getirmektir” dedi. CHP’nin her dönemde Madımak olayını ön plana çıkardığını söyleyen HAS Parti İlçe Başkanı Erdoğan, “Madımak gibi Başbağlar da bir katliamdır. Ama Başbağlar konusunda şuana kadar açıklama yapmadılar. Madımak’ta katledilen vatandaşlar bizim vatandaşımız da Başbağlar’da katledilen vatandaşlarımız bizim vatandaşımız değil mi?” diye konuştu.
 
“YİNE AYNI YARALARIN AÇILMASINA SEBEP OLACAK”
Candan Yüceer’i bu konuyu gündeme taşıdığı için kınadığını belirten Ercan Erdoğan “Biz HAS Parti olarak iki olayın da cinayet olduğunu savunuyoruz. Soruşturmalar devam ediyor. İki olayın da aynı kişiler tarafından tezgahlandığı malumumuzdur. Temennimiz yargıya taşınmış bu olayların en kısa zamanda suçlularının bulunması ve cezalarının verilmesidir” ifadesini kullandı. Candan Yüceer’in konuyu tekrar gündeme taşımasının, toplum içinde yine aynı yaraların açılmasına sebep olacağını savunan Erdoğan “Bu endişeden dolayı bu konunun kapatılmasından yanayız. İnşallah bu duyarlılığı gösteren milletvekilimiz, Trakya ve Çerkezköy’ün sorunları ile ilgili aynı duyarlılığı gösterir” dedi.
 

Haber / Gülveren VATANSEVER 


0282 726 91 91
0282 747 65 10