Bakan Dinçer, kantin işletmecilerini dinledi

Türkiye Kantin İşletmecileri, Başkanı ile aynı zamanda federasyon yönetim kurulu üyesi olan Tekirdağ Kantin İşletmecileri Derneği Başkanı M.Fatih İşçan, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’i

Tekirdağ 24.11.2011 18:06:00 0
 Bakan Dinçer, kantin işletmecilerini dinledi
Kantin işletmecilerini makamında kabul eden Milli Eğitim Bakanı Dinçer, işletmecilerin sorunlarını ve önerilerini dinledi.
 
SORUNLARI DİLE GETİRDİLER
Van’da meydana gelen depremde görev şehidi olan öğretmenler için Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’e başsağlığı dileyen işletmeciler, Bakan Ömer Dinçer nezdinde tüm öğretmenlerin de Öğretmenler Günü’nü kutladı. Bakan Dinçer’e kantin işletmecilerinin bazı sorun ve endişelerini de aktaran heyet, devam eden okul aile birliği yönetmeliği ile ilgili de görüşlerini sundu. Sağlık Bakanlığı’nın yayınladığı, obezite ile ilgili mücadeleye, federasyon olarak tam destek verdiklerini ifade eden kantin işletmecileri, bu düzenlemeye sadece kantin işletmecilerinin dahil edildiğini, aynı uygulama ve hassasiyetin okul idareleri, ilgili kurumlar ve işletmelerin de dahil edilmesinin daha doğru ve adil olacağını dile getirdiler.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10