CHP’den karanfilli öğretmenler günü kutlaması

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi, Çerkezköy’de eğitim veren okulları tek tek dolaşarak okullardaki tüm idarecilerin ve öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı. Öğr

Çerkezköy 24.11.2011 19:05:00 0
 CHP’den karanfilli öğretmenler günü kutlaması
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi, Çerkezköy’de bu görevi icra eden öğretmen ve eğitimcileri unutmadı.
CHP’DEN “ÖĞRETMENLER GÜNÜ” KUTLAMASI
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Vahap Akay, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayfer Dönmez ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri dün sabah saatlerinde ellerinde çiçeklerle okulları ziyaret etti. Gruplar halinde Çerkezköy’de eğitim veren tüm ilk ve ortaöğretim okullarını ziyaret eden CHP’liler, öğretmen ve idarecilere çiçekler vererek onların Öğretmenler Günü’nü kutladı. Nesillerin yetişmesinde çok önemli yerleri olan öğretmenlere çalışmalarından dolayı teşekkür eden CHP’liler, onlara bundan sonraki meslek yaşamlarında da başarılar diledi. CHP’liler öğretmen ve idarecilerle eğitim konusunda fikir alışverişinde de bulundu.
RENKLİ KARŞILAŞMA, DUYGUSAL ANLAR
Okullardaki öğrenciler tarafından da ilgiyle karşılanan CHP’liler, Mevlana İlköğretim Okulu ziyaretleri sırasında Ak Parti İlçe Yönetimi ile karşılaştı. Öğretmenler Günü dolayısıyla okullara ziyarette bulunan AK Partililer CHP İlçe yönetimi ile karşılaştı. CHP ve AK Partililerin karşılaşması renkli görüntülere sahne oldu. Partilerin birbirleri ile sohbet ettiği ziyarette Mevlana İlköğretim Okulu öğrencisi Yasin Özgel’in seslendirdiği türkü ile duygulu anlar yaşandı.
 
Haber / Kader BİLGEN
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10