Derbi maçı Pazar günü oynanacak.

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de birer galibiyeti bulanan temsilcilerimiz Veliköyspor ile Sitespor üçüncü hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelecekler. Veliköy Sahası’nda Pazar günü oynana

25.11.2011 19:08:00 0
 Derbi maçı Pazar günü oynanacak.
Tekirdağ Süper Amatör Lig’de mücadele eden temsilcilerimiz Veliköyspor ile Sitespor karşı karşıya gelecek.
 
TEKİRDAĞSPOR’A MAĞLUP OLDU
Temsilcilerimizden Veliköyspor ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda şampiyonluğun en büyük adaylarından Tekirdağspor’u konuk etti. Rakibi karşısında ilk devre mağlup duruma düşmesine rağmen ikinci devre üstün bir oyun ortaya koyan temsilcimiz bulduğu golle beraberliği yakaladı. Ancak karşılaşmanın son dakikalarında bir gol bulan ev sahibi ekip karşılaşmadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmasını bildi.
 
İLK GALİBİYETİNİ ALDI
Ligin ikinci hafta karşılaşmasında Marmaracıkspor ile karşı karşıya gelen Veliköyspor rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başladı. Karşılaşmanın ilk devresinde rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koymasına rağmen arzuladığı golü ikinci devrenin başında bulan temsilcimiz ilerleyen dakikalarda konuk ekibin golüne engel olamadı. Büyük çekişmenin yaşandığı son dakikalarda bir gol daha bulan temsilcimiz karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet çıkartarak ilk galibiyetini elde etti.
 
İLK MAÇINI KAYBETTİ
Sitespor ise ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda Marmaracıkspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında iyi bir futbol sergilemesine rağmen istediği golü bulamayan Sitespor rakibinin kontra atağından gelen golüne engel olamayarak karşılaşmada mağlup duruma düştü. Karşılaşmanın ikinci devresinde beraberlik için bastıran Sitespor istediğini elde edemedi. Son dakikalarda bir gol daha bulan Marmaracıkspor karşılaşmadan 2-0’lık galibiyeti ile ayrılmasını bilmişti.
 
MALKARASPOR’U FARKLI GEÇTİ
İkinci hafta karşılaşmasında evinde Malkaraspor’u konuk eden Sitespor taraftarının desteği ile rakip kalede etkili ataklar geliştirdi. Karşılaşmanın ilk devresinin son dakikalarında bulduğu golle ikinci devreye moralli giren ev sahibi ekip Sitespor ikinci devre çoştu. Arka arkaya goller bularak rahatlayan ev sahibi ekip farka gitti. Karşılaşmadan 6-0’lık galibiyet ile ayrılan Sitespor ligdeki ilk galibiyetini almış oldu.
 
MAÇ YARIN OYNANACAK
Sitespor ve Veliköyspor  haftaya 3’er puanla girdi. Veliköy Sahası’nda Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 12.00’de başlayacak.
 
TEKİRDAĞSPOR EVİNDE
Veliköyspor ile Sitespor karşılaşması dışında ligde 4 karşılaşma daha oynanacak. Ligde haftaya lider giren Tekirdağspor Tekirdağ Anadolu Lisesipor’u kendi evinde konuk edecek. Pazar günü Namık Kemal Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Lig’de kayıp yaşamayan Velimeşe Belediyespor ise Çorluspor karşısında üç puan arayacak. Velimeşe Sahası’nda yarın oynanacak olan karşılaşma ise 13.00’de başlayacak.
 
2 KARŞILAŞMA DAHA VAR 
Bir önceki hafta deplasmanda Sitespor’a farklı yenilerek taraftarını üzen Malkaraspor deplasmanda Çorlu Sanayispor karşısında puan arayacak. Yarın saat 13.00’de başlayacak olan karşılaşma ise Çorlu Sanayi Sahası’nda oynanacak. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Marmaracıkspor kendi evinde Şarköyspor’u konuk edecek. Saat 13.00’de başlayacak olan karşılaşma Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanacak. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10