Bu maç nefesleri keser

1.Amatör Küme B Grubu 9.hafta karşılaşmasında şampiyonluğun iddialı iki takımı Kapaklıspor ile Ulaş Belediyespor karşı karşıya gelecek. Kapaklı Sahası’nda yarın oynanacak karşılaşma

25.11.2011 19:09:00 0
Bu maç nefesleri keser
Kapaklıspor kendi saha ve taraftarı önünde Ulaş Belediyespor’u ağırlayacak.
Ligde sekizinci hafta karşılaşmasında Sarayspor’a konuk olan Kapaklıspor rakibi karşısında deplasmanda Sarayspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile çıkan temsilcimiz iki farklı üstünlüğü yakalamasına rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Karşılaşmada 10 kişi kalan temsilcimiz kalan dakikalarda iki gol bularak karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmasını bildi. Kapaklıspor ligde oynadığı yedi karşılaşmada 17 puan toplayarak ikinci sırada bulunuyor.
 
HAFTAYA LİDER GİRDİ
Kapaklıspor’a konuk olacak olan Ulaş Belediyespor ise ligde son hafta Şalgamlı Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip arka arkaya goller bularak rahatladı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında goller bulmaya devam eden ev sahibi ekip karşılaşmadan 7-0’lık galibiyet ile ayrılmasını bilmişti. Ulaş Belediyespor haftaya 18 puanla lider durumda girdi.
 
 ‘’HEDEFİMİZDE ÜÇ PUAN VAR’’
Kapaklıspor Başkanı Zafer Çavuş Ulaş Belediyespor karşısından üç puan ile ayrılmak için ellerinden geleni yapmaya gayret edeceklerini söyleyerek” Ligde son haftalarda istediğimiz sonuçları alarak zirve yarışını bırakmadık. Şimdi önümüzde bir başka zorlu mücadele var. Bu zorlu karşılaşmadan da üç puan ile ayrılarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz’’ dedi.
 
‘’İNŞALLAH GALİBİYETLE AYRILIRIZ’’
Ulaş Belediyespor karşısında kendi saha ve taraftar avantajlarını değerlendireceklerini kaydeden Zafer Çavuş” Ulaş Belediyespor kendi taraftarımız önünde ağırlayacağız. Zorlu 90 dakikanın ardından sahadan galibiyet ile ayrılan ekibin biz olmasını temenni ediyorum’’ diye konuştu.
 
 KAPAKLI STADI’NDA OYNANACAK
Kapaklı Stadı’nda yarın oynanacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. Karşılaşmaya Kapaklıspor taraftarlarının ilgi göstermesi bekleniyor. 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10