BAL’da maçlar yarın oynanacak

Bölgesel Amatör Lig 8.hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. Lider F.Karagümrükspor’u mağlup ederek haftaya moralli giren Çerkezköyspor Adapazarı temsilcisi Akyazıspor’u konuk edecek. Mustafa Uğ

25.11.2011 19:13:00 0
 BAL’da maçlar yarın oynanacak
ÇERKEZKÖY EVİNDE MÜCADELE VERECEK
Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta sekizinci hafta oynanacak beş karşılaşma ile tamamlanacak. Ligde mücadele veren temsilcimiz Çerkezköyspor son haftaların en formda takımı Akyazıspor ile karşı karşıya gelecek. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda yarın oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.
 
HAFTAYI ÜÇ PUANLA KAPATTI
Çerkezköyspor geçtiğimiz hafta ligin 7.hafta karşılaşmasında İstanbul temsilcisi lider F.Karagümrükspor ile karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan temsilcimiz bulduğu iki golle rahatladı. Rakibi karşısında maçın ilk dakikalarında mağlup duruma düşen ev sahibi ekip F.Karagümrükspor kalan dakikalarda toparlandı. Karşılaşmada beraberliğin gelmesi ile birlikte her iki takım galibiyet mücadelesi verdi. İkinci devre rakibine göre daha atak bir oyun sergileyen temsilcimiz bulduğu golle rakibine ligdeki ilk mağlubiyetini tattırmıştı.
 
ÜÇ PUANI HANESİNE YAZDIRDI
Akyazıspor ise bir önceki hafta kendi evinde Beşyüzevlerspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça istekli başlayan Akyazıspor ilerleyen dakikalarda bulduğu golle avantajlı duruma geçti. Rakibinin atak yapmasını engelleyen ev sahibi ekip kalan dakikalarda ikinci golünü bulamadı. İkinci devrenin son dakikalarında etkili oyununu sürdüren Akyazıspor karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak puanını 13’e yükseltmişti.
 
HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Çerkezköyspor, yarın oynayacağı Akyazıspor maçı hazırlıklarına Salı günü yaptığı haftanın ilk antrenman ile başladı. Hazırlıklarını hafta boyunca sürdüren Çerkezköyspor, bugün yapacağı son antrenmanın ardından Akyazıspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak.
 
HEDEF GALİBİYET
Karşılaşmadan galibiyet çıkarmak istediklerini söyleyen Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz” Lige kötü başlamamıza rağmen ilerleyen haftalarda toparlandık. Bir önceki hafta lider F.Karagümrükspor karşısında oynadığımız istekli futbolu Akyazıspor karşısında da sürdürmeyi hedefliyoruz. Taraftarımızın desteği ile bu karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılmayı istiyoruz” diye konuştu.
 
YENİKÖY DEPLASMANDA
Lider F.Karagümrükspor’un bay geçtiği haftada üçüncü sırada bulunan Silivrispor kendi evinde Tekirdağ temsilcisi Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk edecek. Pazar günü Silivri Sahası’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Ligde dördüncü sırada bulunan Adapazarıspor ise kendi evinde son haftaların formda takımı Yeniköyspor’u konuk edecek. Erenler Çim Sahası’nda Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.
 
VİTRA ÜÇ PUAN ARIYOR
Lig’de kalma mücadelesi veren Vitraspor ise kendi evinde Garajlar Taçspor ile üç puan mücadelesi verecek. Vitra Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak. Haftanın zorlu geçmesi beklenen bir diğer karşılaşmasında Beşyüzevlerspor Sultanbeyli Belediyespor’u konuk edecek. Yıldız Tabya Sahası’nda saat 13.30’da başlayacak karşılaşma yarın oynanacak.
.

0282 726 91 91
0282 747 65 10