Kapaklı yeşile boyanıyor

Kapaklı Belediyesi Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediyesi’nin daha estetik ve yaşanabilir bir yer haline gelmesi için gerekli peyzaj çalışmalarına hız verdi.

Çerkezköy 25.11.2011 19:49:00 0
Kapaklı yeşile boyanıyor
ÇİM SERİMİ YAPILDI
Kapaklı Belediyesi kavşak ve refüjlerde çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Mandalı, Kapaklı Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda Otogar binası çevresi, Atatürk Heykel Meydanı, Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi Aile Hekimliği önü, İsmetpaşa Mahallesi Pınar Bulvarı ve Bülent Ecevit Caddesi'nde bulunan park alanında çim serimi yapıldığını ve en kısa zaman içerisinde çalışmaların tamamlanarak bölgenin modern bir görünüme kavuşacağını belirtti.
 
KAPAKLI’YI MODERNLEŞTİRECEĞİZ
Başkan Mandalı, öncelikle çim serilecek alanlara toprak dökülerek tesviyelendiğini daha sonra da rulo çimlerin serildiğini belirtti. Çim serim çalışmalarının ardından Kapaklı'da bulunan refüjlere, Pınar Bulvarı ve Mithatpaşa Caddesi'ndeki dönel kavşağa lale soğanı ekileceğini belirten İrfan Mandalı, Kapaklı’ya daha çağdaş ve estetik bir görünüm kazandırmak amacıyla gerekli peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarının yapıldığını ifade etti. Yol çalışmalarının yanında, oluşturulan bir ekiple cadde ve sokaklarda da yeşillendirme çalışmalarının yapıldığını belirten Mandalı, beldeyi görsel olarak da güzelleştirme gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Yaşanabilir, modern görünümlü yeşil alanlar oluşturmak için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Başkan Mandalı, büyüyen ve gelişen Kapaklı’yı her yönden örnek gösterilecek bir yer yapabilmek için çalışmaların Kapaklı genelinde devam edeceğini kaydetti.
 

Haber / Ahmet KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10