10 bin öğrenciye deprem ve yangın eğitimi

Tekirdağ Belediyesi İtfaiyesi tarafından organize edilen ilköğretim ve anaokulu öğrencilerine yönelik eğitim çalışmaları devam ediyor.

Tekirdağ 29.11.2011 18:20:00 0
 10 bin öğrenciye deprem ve yangın eğitimi
DEVAM EDECEK
Bu kapsamda Öğretmen Mediha Mehmet Tetikol İ.Ö.Okulu 1. Sınıf öğrencilerinden oluşan bir grup öğrenciye de Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından, eğitici film gösterimi eşliğinde yangın ve deprem konusunda eğitim verildi. Eğitim çalışmasına katılan İtfaiyeden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, öğrencilere eğitici broşürler dağıttı. Öğrencilere yönelik yangın ve deprem eğitimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, bu tür sosyal eğitim faaliyetlerinin bundan sonra da devam edeceğini söyledi.
 
10 BİN ÖĞRENCİYE EĞİTİM VERİLDİ
Eğitim verilen öğrencilere ayrıca Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından bastırılan eğitici kitaplar ve broşürler de dağıtıldı. Eğitim çalışmalarının bundan sonra anaokulu öğrencilerini de kapsayacak şekilde devam edeceğini söyleyen İtfaiye Müdürü Erkan Durgut, "Eğitim çalışmaları kapsamında şuana kadar 10 binin üzerinde öğrencimize eğitim verdik. Bu sayıyı her geçen gün artırıyoruz. Öğrencilerimize itfaiyenin görevleri, yangında ve depremde neler yapılması gerektiği konusunda eğitici filmlerimiz eşliğinde ayrıntılı bilgiler veriyoruz. Tekirdağ Belediyesi itfaiyesi; donanımı, teknik ekipmanı, deneyimli personeli ve sosyal eğitim çalışmaları her zaman Tekirdağ'ın hizmetindedir" dedi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10