Sultanlar zirveye yükseliyor

Aroma 2.Bayanlar Lig’i A ve B Grubu 7.hafta karşılaşmaları hafta sonu oynanan karşılaşmaların ardından tamamlandı. Barutlar İnşaat Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı kendi evinde ligin iddialı takÄ

30.11.2011 18:25:00 0
Sultanlar zirveye yükseliyor
Barutlar İnşaat Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı ligin yedinci hafta karşılaşmasını galibiyet ile tamamladı.
 
HAFTAYI ÜÇ PUANLA KAPATTIK
A Grubu’nda son haftaların formda takımı Barutlar İnşaat Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı kendi evinde Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımını konuk etti. Rakibi karşısında maça etkili başlayan temsilcimiz karşılaşmanın ilk setinde hücumda etkili bir oyun ortaya koymayı bildi. Karşılaşmanın ilk setini 25-22 kazanan temsilcimiz üstünlüğünü ikinci sette de sürdürdü. Arka arkaya bulduğu sayılarla bu seti de 25-17’lik skor ile rahat kazanan temsilcimiz üçüncü setti istediği oyunu sergileyemedi. Setin sonlarına doğru toparlanan temsilcimiz rakibini yakalayarak bu seti 26-24 kazanarak karşılaşmadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılmasını bildi.
 
KARŞIYAKA RAHAT KAZANDI
Lig’de zirve mücadelesi veren Karşıyaka İZKA Bayan Voleybol Takımı, Sarıyer Bayan Voleybol Takımı ile karşı karşıya geldi. Sarıyer Bayan Voleybol Takımı karşısında etkili bir oyun sergileyen Karşıyaka İZKA Bayan Voleybol Takımı sonuca gitmekte zorlanmadı. Müsabakanın başından sonuna kadar etkili bir mücadele sergileyen Karşıyaka İZKA Bayan Voleybol Takımı karşılaşmadan 3-0 üstünlükle ayrılarak puanını 21’e yükselterek liderliğini devam ettirdi.
 
ŞİŞLİ KAYIPSIZ KAPATTI
A Grubu’nda haftaya ikinci sırada giren Şişlispor Bayan Voleybol Takımı yedinci hafta karşılaşmasında Esspor Bayan Voleybol Takımını konuk etti. Rakibi karşısında mutlak galibiyet mücadelesi veren Şişlispor Bayan Voleybol Takımı ilk sette sonuca gitmekte zorlanmadı. Rakibi karşısında hücumda etkili bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip ilk seti 25-12 kazandı. İlk seti kazanarak moral bulan ev sahibi ekip ikinci setti oyun kontrolünü tamamen eline aldı. Esspor rakibine karşılık vermekte zorlanınca Şişlispor Bayan Voleybol Takımı seti önde tamamlayıp aradaki skor farkını ikiye çıkardı. Şişlispor Bayan Voleybol Takımı karşılaşmanın üçüncü setinde de etkili bir oyun sergiledi. Esspor Bayan Voleybol Takımı aradaki skor farkını bire indirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Üçüncü seti önde tamamlayan Şişlispor Bayan Voleybol Takımı bu galibiyetle puanını 18’e çıkartarak ikinci sıradaki yerini korudu.
 
FMV IŞIKSPOR EVİNDE YENİLDİ
FMV Işıkspor Bayan Voleybol Takımı ise taraftarı önünde Altınoluk Belediyespor’u konuk etti. Karşılaşma oldukça büyük bir çekişmeye sahne oldu. Her iki ekip de karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için büyük bir mücadele örneği sergilediler. 4 set sonunda skorda denge bozulmayınca netice setine geçildi. Netice setinde İzmir temsilcisi Altınoluk Belediyespor Bayan Voleybol Takımı rakibi karşısında etkili oldu. Üstünlüğünü set boyunca sürdüren Altınoluk Belediyespor Bayan Voleybol Takımı karşılaşmadan 3-2 üstünlükle ayrıldı. Bu
Sonuçla Altınoluk Belediyespor Bayan Voleybol Takımı puanını 8’e çıkartırken, FMV Işıkspor ise 6 puanda kaldı.
 
ÇANAKKALE KAYIPSIZ
Rota Koleji Gazi Gençlik Bayan Voleybol Takımı ligin yedinci hafta karşılaşmasında kendi evinde Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımını konuk etti. Rakibi karşısında Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı zorlanmadı. İlk seti önde tamamlayarak karşılaşmada öne geçen Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ikinci ve üçüncü setleri de önde tamamlayarak karşılaşmadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı puanını 13’e çıkartırken haftayı da beşinci sırada tamamladı.
 
ARKAS RAHAT KAZANDI
Lig’de alt sıraları ilgilendiren karşılaşmada Arkasspor Bayan Voleybol Takımı kendi evinde Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Bayan Voleybol Takımını konuk etti. İzmir temsilcisi Arkasspor Bayan Voleybol Takımı etkili oyununu galibiyet ile tamamlayarak haftayı üç puanla kapattı(3-1). Arkasspor Bayan Voleybol Takımı puanını 6 yaparken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Bayan Voleybol Takımı ise 1 puanda kaldı.
IŞIKSPOR ÜÇ PUANLA KAPATTI
Ligin alt sıralarını ilgilendiren karşılaşma da Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı kendi evinde FMV Işıkspor Bayan Voleybol Takımını konuk etti.
Rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen konuk ekip FMV Işıkspor Bayan Voleybol Takımı karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı başardı.(1-3)
 
GAZİ ÜNİVERSİTESİ KAYIPSIZ
Aroma 2.Bayanlar Lig’i B Grubu’nda da dört karşılaşma oynandı. Haftaya lider olarak giren Gazi Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı ligin dibinde yer alan TVF Spor Lisesi Bayan Voleybol Takımını konuk etti. Gazi Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı karşılaşmada etkili bir mücadele sergiledi. İlk iki seti önde tamamlayarak moral bulan Ankara temsilcisi üçüncü sete de moralli başladı. Bulduğu morali iyi değerlendiren Gazi Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı üçüncü seti de önde tamamlayıp üç puanı hanesine yazdırdı.
 
BURSA BÜYÜKŞEHİR 3-0’LA KAZANDI
TVF 50.Yıl Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada İstanbulspor Bayan Voleybol Takımı Bursa Büyükşehir Belediyesi Bayan Voleybol Takımını konuk etti. Güçlü rakibi karşısında etkisiz bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip İstanbulspor arka arkaya iki set kaybederek oyun disiplininden koptu. Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan konuk ekip Bursa Büyükşehir Belediyesi Bayan Voleybol Takımı üçüncü seti de kazanarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Konuk ekip elde ettiği galibiyet ile puanını 16 yaparak zirve takibini sürdürdü.
 
DİCLE DEPLASMANDA GALİP
Grupta zirve mücadelesi veren Tirebolu Bayan Voleybol Takımı deplasmanda Çankaya Belediyesi Anka Voleybol Takımına konuk oldu. Rakibi karşısında çok etkili bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip Çankaya Belediyesi Anka Voleybol Takımı rakibine bir set verirken, karşılaşmadan 3-1’lik skor ile galip ayrılmasını bildi. Grupta oynanan son karşılaşma ise Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı son haftaların formda takımı Dicle Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. Deplasmanda iyi bir oyun ortaya koyan Dicle Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı karşılaşmadan 3-1’lik skor ile galip ayrılarak puanını 8 yaptı. 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10