Çaldıklarını satamadan kaçtı

Çerkezköy tren istasyonunda dün saat 10.30 sıralarında meydana gelen hırsızlığın Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bildirilmesi üzerine polis ile hırsız arasında kovalamaca yaÅ?

Çerkezköy 30.11.2011 18:48:00 0
Çaldıklarını satamadan kaçtı
Çerkezköy’de dün sabah saatlerinde Çerkezköy Devlet Demir Yollarına ait istasyona giren bir kişi 39 adet selet, 50 adet tirfon vida, 20 adet rondelo çaldı.
 
POLİSİ GÖRÜNCE DEMİRLERİ BIRAKIP KAÇTI
Tren istasyonu yol bakım şefi Özkan Polat’ın ihbarı üzerine olay yerinde geniş çapta arama başlatan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hikmet Uğraş Caddesi üzerinde bulunan bir hurdacıda isminin Erol olduğu öğrenilen hırsızlık zanlısı ile karşı karşıya geldi. Zanlı, istasyondan çaldığı yaklaşık 207 kilogram ray bağlantı demirini satmaya çalıştığı esnada Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin geldiğini görünce kullandığı el arabası ve beraberindeki malzemeleri hurdacıda bırakarak kaçmaya başladı.
 
KOVALAMACA BAŞLADI
Kaçmaya başlayan zanlı ile Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri arasında kovalamaca başladı. Polis ile hırsız arasındaki kovalamaca Ambardere mevkiine kadar devam etti. Erol isimli şahıs Ambardere’de izini kaybettirirken, hırsızın kimlik bilgilerine ulaşan polis ekiplerinin, hırsızı yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor. 
Haber / Sedat KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10