Hem ziyaret, hem davet

Saray Engelliler Derneği’nin Saray Kent Konseyi bünyesinde oluşturduğu ‘El Emeği Göz Nurunda Engel Yok’ sergisi 2 Aralık Cuma günü Saray Kültür ve Sanat Merkezi’nde açılacak.

Saray 1.12.2011 17:34:00 0
Hem ziyaret, hem davet
MURAT KOÇAK’I SERGİYE DAVET ETTİ
Önceki gün Saray Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen ve Saray Engelliler Dernek Başkanı Levent Yörük ile birlikte Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ı makamında ziyaret ederek 2 Aralık’ta Saray Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenecek olan ‘El Emeği Göz Nurunda Engel Yok’ konulu sergi ve kermes açılışına davet etti.
 
“EL BECERİ KURSUNA DESTEK OLDUK”
Saray Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen, ziyarette yaptığı konuşmada Saray Kent Konseyi olarak, Kent Konseyi bünyesinde oluşturdukları ‘El Beceri Kursu’na katılan bayanlar tarafından hazırlanan el emeği ve göz nuru eserlerden oluşan, Saray’da yaşayan engellilere destek olmak amacıyla ‘El Emeği Göz Nurunda Engel Yok’ adında bir sergi düzenleyeceklerini belirterek, serginin 2 Aralık Cuma günü Saray Kültür ve Sanat Merkezi’nde açılacağını söyledi.
 
“SARAY KENT KONSEYİNİ KUTLUYORUM”
Murat Koçak da Saray Kent Konseyi’nin engelli vatandaşlara verdiği anlamlı desteğin diğer sivil toplum kuruluşlarına da örnek olacağını belirtti. Başkan Murat Koçak, böyle güzel bir organizasyonu üstlenmeleri ve bu yöndeki katkıları dolayısıyla tüm Saray Kent Konseyi yönetimini kutladı.
 
“KENT KONSEYİMİZİN DESTEKLERİ BİZE GÜÇ VERİYOR”
Saray Engelliler Derneği Başkanı Levent Yörük de, Saray Kent Konseyi’nin katkılarının kendilerine büyük güç verdiğini belirterek “Saray Engelliler Derneği olarak kurulduğumuz günden bu yana Saray Belediyesi’nden ve Saray Kent Konseyi’mizden destek ve katkı görüyoruz” dedi.
 

Haber / Sevim BOZKURT 


0282 726 91 91
0282 747 65 10